Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gică Hagi, răspuns în direct la întrebarea "V-aţi dori să fiţi selecţioner?". Ce a spus "Regele"

ULTIMA ORĂ | Gică Hagi, răspuns în direct la întrebarea "V-aţi dori să fiţi selecţioner?". Ce a spus "Regele"

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi (55 de ani) a răspuns întrebării care stă pe buzele multor oameni de fotbal după ultimele rezultate ale echipei naţionale. "Regele" dat un răspuns, în direct, când a fost întrebat dacă îşi doreşte să fie selecţionerul tricolorilor.

Cele trei înfrângeri la rând înregistrate de naţionala României sub comanda lui Mirel Rădoi au adus un val de critici asupra actualului selecţioner şi i-au făcut pe mulţi să-şi dorească să vadă pe altcineva pe banca primei reprezentative, chiar dacă Rădoi abia a debutat pe banca tehnică.

Cel mai potrivit pentru a fi selecţioner în momentul de faţă - dacă Rădoi va alege să plece -, potrivit majorităţii specialiştilor, este Gică Hagi. Patronul Viitorului a răspuns la această întrebare, în direct. "Regele" a spus, printre cuvinte, că mingea s-ar afla în terenul lui Răzvan Burleanu: "Nu sunt persoana pe care să o întrebi. Nu mă angajez singur, nu?".

"Regele" Hagi a mai declarat că România are nevoie de o schimbare la nivel naţional: "Este un moment greu, dificil, al nostru, al tuturor românilor. Aceste înfrângeri te fac să te gândeşti la o analiză profundă. România are nevoie de o construcţie la nivel naţional. Nu avem continuitate în rezultate, sunt foarte multe schimbări, şi de jucători şi de rezultate", a mai declarat Hagi.



Gică Hagi a fost selecţionerul naţionalei României în trecut, pentru o scurtă perioadă. Fostul decar de legendă al naţionalei României a pregătit prima reprezentativă în preliminariile pentru Mondialul din 2002, în perioada septembrie - noiembrie 2001.

Afla mai multe despre: gica hagiselectionernationala romaniei 

viewscnt
Articole similare