Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gică Popescu, consilierul premierului Nicolae Ciucă: ”Cred că vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”

ULTIMA ORĂ | Gică Popescu, consilierul premierului Nicolae Ciucă: ”Cred că vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”

Diverse

Comentarii

Gică Popescu a primit propunerea din partea premierului Nicolae Ciucă să-i fie consilier pe probleme de sport.

Fostul mare fundaş român va continua şi în mandatul lui Nicolae Ciucă să fie consilier pe probleme de sport. Gică Popescu spune că a acceptat propunerea venită din partea noului premier şi este acum gata să-i prezinte un plan pentru dezvoltarea sportului de la noi.

Gică Popescu va fi consilierul lui Nicolae Ciucă

Fostul mare fotbalist al lui FC Barcelona va continua să ocupe poziţia de consilier al premierului pe probleme de sport. Gică Popescu şi Nicolae Ciucă au avut o întâlnire în care au stabilit termenii colaborării:

”VOI CONTINUA DIN POZIŢIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU

Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!

L-am simţit implicat şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a fost mesajul postat de Gică Popescu pe contul său de Facebook.

Gică Popescu va continua astfel să lucreze de pe o poziţie pe care prima dată a ocupat-o în mandatul lui Mihai Tudose, cel care l-a delegat atunci să coordoneze organizarea EURO 2020.

Ulterior, Gică Popescu a rămas pe poziţia de consilier sportiv şi sub premierii Viorica Dăncilă, Ludovic Orban şi Florin Câţu.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare