Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu un atacant: ”Am vorbit cu el, îl luăm din iarnă”

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu un atacant: ”Am vorbit cu el, îl luăm din iarnă”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a negociat cu Andrei Cristea şi atacantul lui Poli Iaşi şi-a dat acordul să vină din iarnă. Atacantul de 34 de ani a fost dorit şi în vară de FCSB, dar până la urmă a rămas la Poli Iaşi.

Andrei Cristea revine la FCSB într-un moment în care puţini se gândeau. Ajuns la 34 de ani, atacantul lui Poli Iaşi ar putea să-şi încheie cariera la cel mai înalt nivel din România. Gigi Becali a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Andrei Cristea şi acesta a fost de acord să vină la FCSB, chiar dacă nu are postul de titular garantat.

”Am vorbit cu Andrei Cristea, îl luăm în iarnă. Am vorbit cu el vrea să vină, îl luăm mai mult pentru experienţa lui”, a anunţat Gigi Becali înainte de FCSB - CFR Cluj.

Andrei Cristea a mai jucat la FCSB în perioada 2004-2006, iar unul dintre momentele memorabile a fost returul cu Valencia, în 2005, când a marcat ambele goluri în victoria ”roş-albaştrilor” cu 2-0. În tur, Valencia se impusese tot cu 2-0, iar FCSB a reuşit să se califice după loviturile de departajare.

În acest sezon, Andrei Cristea a avut 16 apariţii pentru Poli Iaşi, a marcat de 4 ori şi a reuşit un assist.

Afla mai multe despre: andrei cristeafcsbpoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare