Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a anunţat primul transfer după ruşinea de la Călăraşi: "Să vină mai repede!"

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a anunţat primul transfer după ruşinea de la Călăraşi: "Să vină mai repede!"

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a dezvăluit că vrea să transfere un portar şi doi fundaşi centrali, după egalul ruşinos obţinut de vicecampioană, sâmbătă, în deplasare, cu Dunărea Călăraşi.

Este vorba despre un portar care să îi ia locul lui Cristian Bălgrădean, care a greşit la golul de 1-1, dar şi doi fundaşi. Unul dintre ei este Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaş. Becali are deja un acord cu fundaşul central al echipei ardelene pentru a-l aduce în vară liber de contract, însă nu mai vrea să aştepte până atunci.

"O să vină un portar şi doi fundaşi, adică încerc să salvez, să văd dacă se mai poate câştiga campionatul. Deja m-am interesat să aduc un portar şi doi fundaşi centrali! Adică şi ieri am vorbit la Gaz Metan, am mărit oferta de la 100 la 150 (n.r. - de miii de euro) ca să-l aduc pe Cristea şi să mai aduc pe încă unul. Să vină Cristea mai repede! Şi mai aduc un fundaş central, pentru că noi nu avem fundaşi centrali. Unde ai văzut tu fundaş central în România să-l batjocorească Mediop?", a declarat Gigi Becali, pentru PRO TV. 

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din acest an. Pentru Dunărea a marcat Mediop ’30, iar pentru FCSB a înscris Dennis Man ‘16.

20 de meciuri, 2 goluri şi 2 assist-uri a strâns Iulian Cristea la Gaz Metan, în acest sezon

24 de ani are Iulian Cristea

750.000 de euro este cota fotbalistului dorit de Becali

Afla mai multe despre: becalifcsbcalarasi 

viewscnt
Articole similare