Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a făcut primul transfer din această iarnă. A plătit 400.000 de euro pentru un jucător din Muntenegru

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a făcut primul transfer din această iarnă. A plătit 400.000 de euro pentru un jucător din Muntenegrugalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a făcut primul transfer la FCSB în această iarnă. Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru transferul lui Risto Radunovic, fundaş stânga la Astra.

Gigi Becali a negociat discret primul transfer din această iarnă. Patronul FCSB a luat un fundaş stânga, un post pe care titular este Ionuţ Panţîru. Soluţia a găsit-o în curtea prietenului Ioan Niculae, de la care a mai transferat în trecut. Potrivit gsp.ro, Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru transferul lui Risto Radunovic.

Primul transfer făcut de FCSB în iarnă. Gigi Becali l-a luat pe Radunovic

Fundaşul stânga în vârstă de 28 de ani a fost remarcat de cei de la FCSB, care s-au hotărât să-l transfere, scrie gsp.ro. Suma pe care Gigi Becali o plăteşte este destul de importantă pentru nivelul Ligii 1, 400.000 de euro. Radunovic va fi înregistrat însă abia după 15 ianuarie, când se deschide oficial perioada de transferuri în Liga 1. Până atunci va rămâne la Astra.

În vârstă de 28 de ani, are 1.84 metri, joacă fundaş stânga şi este cotat la 1,1 milioane de euro.

Cine este Risto Radunovic, noul transfer făcut de FCSB

Născut în Podgorica, Risto Radunovic a început fotbalul la Buducnost şi s-a transferat ulterior la Borac Cacak. În vara lui 2017, fundaşul stânga a semnat cu Astra şi a intrat ulterior în grupul celor mai importanţi jucători ai echipei din Giurgiu.

Risto Radunovic este internaţional muntenegrean, a debutat la naţională pe 14 octombrie 2018 şi de atunci a strâns 6 selecţii. Ultima oară a jucat 18 minute în Muntenegru - Cipru 4-0, pe 17 noiembrie 2020, în ultima etapă din grupele Ligii Naţiunilor.

Ce soluţii mai are FCSB pe postul pe care l-a transferat pe Risto Radunovic

Interesant este că Gigi Becali a plătit bani pentru a transfera un jucător pe un post pe care FCSB este destul de acoperită. Titularul postului de fundaş stânga este Ionuţ Panţîru, însă aici mai pot juca Briceag, Soiledis şi Lucian Filip. De asemenea, pe acest post a lăsat o impresie foarte bună şi tânărul Alexandru Pantea, un junior în vârstă de doar 17 ani.

 

Afla mai multe despre: radunovic 

viewscnt
Articole similare