Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali face anunţul momentului despre Radaslavescu!

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali face anunţul momentului despre Radaslavescu!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a vorbit din nou despre Eduard Radaslavescu (19 ani) la ore distanţă de la finalul meciului FCSB - Farul 1-1, de pe Arena Naţională. Mijlocaşul a ratat şanse importante de gol înaintea ca "Marinarii" să egaleze.

Deşi iniţial l-a criticat pentru ratările sale şi a spus că "nu e fotbalist", Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune faţă de Eduard Radaslavescu. Omul de afaceri din Pipera a transmis că încă mai are încredere în Radaslavescu, care trebuie să prindă mai multe minute şi apoi să fie analizat.

Gigi Becali: "Mai cred în Radaslavescu. E copil, stai să joace!"

Eduard Radaslavescu a scăpat de furia lui Gigi Becali, patronul FCSB care l-a criticat, la cald, pentru ratările sale. Latifundiarul a spus, marţi, că nu şi-a pierdut încredere în calităţile şi potenţialul lui Radaslavescu, în ciuda faptului că a irosit şanse importante de gol pentru FCSB în partida cu Farul.

Becali a subliniat faptul că Radaslavescu este încă un copil şi că trebuie să prindă mai multe minute în echipă pentru a putea fi "judecat". Deşi a încercat să-l dea împrumut pentru a prinde experienţă, Eduard Radaslavescu a refuzat fiecare echipă care l-a dorit.

"Tot mai cred în Radaslavescu. Cred, pentru că e copil, încă. N-a jucat, stai să joace. Cred în el. Am vrut să-l dau împrumut, să se ducă să joace, nu vrea să plece", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Eduard Radaslavescu a jucat 14 meciuri (295 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă de gol.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Radaslavescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: fcsbeduard radaslavescugigi becalisuperligaradaslavescu gigi becali 

viewscnt
Articole similare