Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali, lovitura începutului de an:15 milioane de euro puse pe masă! FCSB, mutare istorică în Liga 1

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali, lovitura începutului de an:15 milioane de euro puse pe masă! FCSB, mutare istorică în Liga 1galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi poate îndeplini visul. Italienii scriu că Fiorentina este gata să facă pasul decisiv pentru transferul lui Dennis Man.

Jucătorul anului în fotbalul românesc, Dennis Man ar putea pleca de la FCSB, direct în Serie A. Dacă mutarea se va produce, am putea asista la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Gigi Becali, lovitura începutului de an? Fiorentina este gata să-l cumpere pe Dennis Man de la FCSB

Cotat la 6.5 milioane de euro, Dennis Man poate deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii 1. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a devenit între timp favoritul lui Gigi Becali, iar patronul roş-albaştrilor a explicat de mai multe ori că nu acceptă o ofertă mai mică de 12 milioane de euro pentru el.

Man a fost locomotiva FCSB-ului în actuala stagiune a Ligii 1. A marcat 15 goluri în 16 meciuri şi a oferit 7 pase de gol coechipierilor săi. Are un gol la fiecare 90 de minute jucate, ceea ce demonstrează că se află într-o formă impresionantă. Considerat de mulţi, cel mai bun jucător al campionatului, Man a trezit interesul mai multor echipe importante din Europa. Italienii scriu însă că Fiorentina este cea mai aproape de transferul său.

 

În ultimele zile, presa din Italia a subliniat de altfel acest interes. FiorentinaUno a confirmat că cei din conducerea "Violeţilor" vor să înceapă discuţiile pentru semnătura jucătorul de 22 de ani. "Este pregătit pentru marele salt la doar 22 de ani.", a explicat sursa citată.

Dennis Man (FCSB)

La scurt timp distanţă, jurnalistul Emanuele Petrarca de la Stadiosport.it, anunţă că Man ar putea fi urmaşul lui Adrian Mutu la Fiorentina.

”A fost odată ca niciodată un fenomen care a purtat tricoul cu numărul 10 la Fiorentina. Un fotbalist extrem de elegant, rafinat, care avea să devină o legendă a clubului viola. Acel fotbalist ar fi putut oferi mai multe fotbalului, dar cu toate acestea, la Florenţa a fost un adevărat rege. Super bomber-ul, Adrian Mutu, a încântat fanii ”viola” de-a lungul timpului, iar acum îl poate direcţiona spre Florenţa pe ”noul Adrian Mutu”. Este vorba despre Dennis Man, mijlocaşul ofensiv de la FCSB, fotbalistul născut în 1998” notează sursa citată.

”Man este deja o ţintă pentru Commisso, care a oferit 12 milioane de euro pentru jucător. FCSB nu a acceptat oferta şi solicită 14 milioane pentru jucătorul său. Dacă Fiorentina acceptă contra oferta, talentatul jucător se va alătura echipei lui Cesare Prandelli. Cu tot cu bonusuri se poate vorbi despre un transfer de 15 milioane de euro” mai scrie Petrarca.

Gigi Becali confirmase deja discuţiile dintre FCSB şi Fiorentina, fără să dea însă numele clubului italian: ”Pentru Man am şi acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o şi am zis. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca... I-am spus 14. Dacă da 14 pleacă, dacă da 12 nu-l dau.", a spus Gigi Becali, citat de Pro Tv.

Gigi Becali a refuzat oferta de la Krasnodar pentru Dennis Man. FCSB a respins 11 milioane de euro pentru el

Înainte de interesul Fiorentinei, Dennis Man ar fi fost aproape de un transfer în Rusia, la Krasnodar.

Cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, Dennis Man a atras atenţia ruşilor, dar patronul roş-albaştrilor a refuzat oferta echipei care va evolua în 16-imile Europa League.

Dennis Man în tricoul echipei naţionale

FK Krasnodar ar fi pus pe masă 6 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man, într-o tranzacţie care putea ajunge la 11 milioane de euro cu bonusurile pe care erau gata să le includă ruşii în contract. Totuşi, Gigi Becali n-a fost mulţumit şi a cerut cu un milion de euro mai mult, adică 12 milioane de euro, iar atunci transferul a picat.

FK Krasnodar va juca în 16-imile de finală Europa League împotriva croaţilor de la Dinamo Zagreb.

Şi dinamoviştii îl văd cel mai bun. Mihalcea: ”Dennis Man este jucătorului anului!”

Adrian Mihalcea a vorbit într-un interviu acordat Telekom Sport despre cel mai bun jucător al anului în fotbalul românesc şi s-a oprit tot la perla FCSB-ului, Dennis Man.

Fost jucător şi antrenor la marea rivală, Dinamo, Adrian Mihalcea este fair play şi îl consideră pe Man drept cel mai bun jucător român al anului:

”M-aş orienta către un Denis Man care în ultima perioadă sau jumătatea a doua a anului chiar a arătat bine. O creştere semnificativă cred că a avut-o şi Moruţan” a explicat fostul secund al lui Contra de la echipa naţională.

De când a ajuns la FCSB, preferatul lui Gigi Becali a marcat 47 de goluri în 142 de meciuri. Totodată, Man are 29 de pase decisive în tricoul roş-albaştrilor. Fotbalistul de la FCSB poate evolua atât ca aripă dreapta, cât şi ca atacant central, mijlocaş ofensiv sau al doilea vârf. Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, cel despre care italienii scriu că l-a recomandat pe Dennis Man la Fiorentina, a mărturisit în septembrie că vede în jucătorul de la FCSB un posibil urmaş al său la naţională: ”Poate fi urmaşul meu, de ce nu? El trebuie să dea goluri, i-am schimbat puţin poziţia în teren şi văd că îi prieşte. Mă bucur pentru el că a reuşit să înscrie” a spus Mutu, după Malta U21 - România U21 (0-3)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis mangigi becalifcsbfiorentina 

viewscnt
Articole similare