Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Griezmann a rupt tăcerea! N-a mai suportat speculaţiile şi a spus lucrurilor pe nume: "Am îndurat multe. Ajunge! E timpul să pun lucrurile la punct!"

ULTIMA ORĂ | Griezmann a rupt tăcerea! N-a mai suportat speculaţiile şi a spus lucrurilor pe nume: "Am îndurat multe. Ajunge! E timpul să pun lucrurile la punct!"

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (29 de ani) a rupt în sfârşit tăcerea după multe speculaţii care au planat în jurul său şi al viitorului său la FC Barcelona.

Starul francez de pe Camp Nou a spus că şi-a dorit mai mult să se exprime pe teren, dar acest lucru nu i-a ieşit aşa de bine pe cât se aştepta, cel puţin pentru moment. Griezmann a ţinut să vorbească pentru a pune lucrurile la punct şi a spus că a fost nevoit să îndure multe în această perioadă.

"N-am vorbit de mult? Da, cred că de la prezentarea mea. Pentru că, aşa cum am spus, mi-am dorit să mă exprim doar pe teren, nu şi în afara lui. Dar cred că e timpul să pun lucrurile în ordine. A trebuit să îndur multe lucruri în ultima vreme. Ajunge! Aşa sunt eu şi cel mai bine pentru mine e să am balonul la picior. Însă este momentul să pun punct!", a spus Antoine Griezmann, potrivit Movistar.

Griezmann, relaţie rece cu Messi?

De la momentul transferului său pe Camp Nou, din vara lui 2019, s-a speculat că Antoine Griezmann are o relaţie rece cu Leo Messi şi presa din Spania a prezentat de mai multe ori episoade în care, consideră ei, se demonstrează acest lucru. S-a spus multe pe acest subiect şi chiar au apărut declaraţii ale apropiaţilor lui Griezmann care îl crucifică pe Leo Messi.

Eric Olhats (57 de ani) a declarat că, „Sezonul trecut, când Griezmann a ajuns, Messi nu a vorbit cu el şi nu i-a pasat mingea”, prin asta fostul agent a insinuat motivul pentru care atacantul francez nu a confirmat la Barcelona până acum.  „El a ajuns la un club cu probleme majore unde Messi controlează totul.



Messi este amblele un împărat şi un monarh şi nu a văzut venirea lui Griezmann cu ochi buni. A creat o reală traumă şi o adaptare negativă şi ceva care a lăsat o amprentă. Toate astea au fost evidente. L-am auzit mereu pe Antonie spunând că nu are probleme cu Messi, dar invers niciodată. Este un regim al terorii. Ori eşti cu el ori împotriva lui”.

Afla mai multe despre: anotine griezmannfc barcelonataceredeclaratii 

viewscnt
Articole similare