Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Harlem Gnohere, dat de gol de un coechipier. Unde a decis să plece atacantul FCSB-ului: "Nu poţi să te opui"

ULTIMA ORĂ | Harlem Gnohere, dat de gol de un coechipier. Unde a decis să plece atacantul FCSB-ului: "Nu poţi să te opui"

FCSB

Comentarii

Lucian Filip, mijlocaşul echipei FCSB, a vorbit despre plecarea lui Harlem Gnohere de la vicecampioana en titre a Ligii 1.

Intrat în ultimele şase luni de contract cu "roş-albaştrii", atacantul francez nu a fost luat în stagiul de pregătire din Spania şi se va despărţi de FCSB după trei ani. Lucian Filip a dezvăluit că francezul a decis să plece "undeva la mai bine".

"Ar fi o pierdere, pentru că Gnohere e un atacant foarte bun. A fost golgheterul României, dar asta e viaţa fotbalistului. El probabil a decis să se ducă undeva mai bine, nu poţi să te opui", a declarat Lucian Filip.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Gigi Becali are două oferte pentru Harlem Gnohere

Din informaţiile Telekom Sport, două echipe se bat pentru semnătura atacantului francez, intrat în ultimele şase luni de contract cu FCSB. Deşi până nu demult spunea că nu vrea să îl vândă pe Gnohere în această iarnă, urmând să îl lase să plece liber la finalul sezonului, Gigi Becali s-a răzgândit şi francezul este ca şi plecat de la FCSB.

Gigi Becali are pe masă două oferte din Turcia şi Arabia Saudită. Saudiţii oferă 700.000 de euro, în timp ce propunerea din Turcia este de 500.000 de euro, susţin sursele Telekom Sport.

Harlem Gnohere, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat de FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 110 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare