Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ I Alibec s-a accidentat şi nu va juca în meciul cu Lazio! Cum arată primul 11 al FCSB

ULTIMA ORĂ I Alibec s-a accidentat şi nu va juca în meciul cu Lazio! Cum arată primul 11 al  FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB - Lazio are loc joi seara, începând cu ora 22:05 şi poate fi văzut ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1. Este prima mansă a ”16-imile” Europa League.

Dacă Denis Alibec era anunţat titular în meciul din această seară, atacantul s-a accidentat şi nu va mai putea fi folosit diseară de Nicolae Dică. 
 
Informaţia a fost confirmată chiar de patronul echipei în această dimineaţă. Surse din cadrul echipei au dezvăluit că Alibec urmează să facă un control medical amănunţit pentru a vedea exact problemele pe care le are, dar din primele informaţii este vorba de o recidivă a pubalgiei care-l chinuie de mai multe luni.
 
În aceste condiţii, titular cu Lazio va fi Harlem Gnohere, pentru care partida de diseară va fi prima diin 2018, fiind suspendat pentru primele trei jocurile din Liga 1.

FCSB: A. Vlad - Benzar, Găman, Planic, Momcilovic - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

FCSB a pierdut doar două meciuri pe teren propriu în acest sezon, ambele în cupele europene: 0-1 cu Lugano în Liga Europa şi 1-5 cu Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Lazio are evoluţii modeste pe teren străin. Mai exact, în ultimele şapte deplasări a înregistrat o singură victorie, în rest, trei remize şi tot atâtea înfrângeri.

"Lazio are un lot foarte valoros, ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu mâine seară. E clar că ei sunt favoriţi. Noi vom încerca să producem surpriza şi sper ca la finalul acestor meciuri să ieşim cu capul sus şi să fim mulţumiţi de evoluţiile noastre. Voi face câteva schimbări în echipă, dar nu foarte multe. Obiectivul nostru principal este acela de a câştiga campionatul, dar asta nu înseamnă că nu ne concentrăm pe meciurile cu Lazio. Dacă am ajuns aici, vrem să profităm de acest moment.

Nici dacă o să trecem de Lazio nu o să avem ca obiectiv principal Europa League. Ar trebui totul luat pas cu pas, nu vreau să mă gândesc aşa departe. Nu contează că vin după trei înfrângeri în campionat, este altă competiţie, nu cred că vor veni la Bucureşti cu acest gând. Ei au mare experienţă şi nu vor fi presaţi de faptul că au trei înfrângeri consecutive în campionat. Mi-aş dori să obţinem prima victorie din istorie cu o echipă din campionatul Italiei. Important este ca după meciul de mâine seară să ne păstrăm şanse de calificare şi să mergem la Roma cu gândul la calificare" , a declarat Nicolae Dică.

 

Afla mai multe despre: denis alibecsteauafcblazioaccidentaregnohere 

viewscnt
Articole similare