Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ianis Hagi, ce veste! Presa internaţională a făcut anunţul

ULTIMA ORĂ | Ianis Hagi, ce veste! Presa internaţională a făcut anunţul

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) se află într-un moment bun de formă, după ce a marcat şi a oferit o pasă de gol în România - Andorra 4-0, dar a şi scos un penalty pentru tricolori, şi are motive de bucurie. Presa din Scoţia vine cu o veste excelentă.

După ce l-a dat afară pe Michael Beale, Rangers l-a numit Philippe Clement, care e gata să le ofere tuturor jucătorilor o nouă şansă pe Ibrox Park. Scoţienii susţin că Ianis Hagi este printre jucătorii care vor primi minute să-şi demonstreze valoarea.

Ianis Hagi va primi o nouă şansă la Rangers, după împrumutul la Deportivo Alaves

Cu Philippe Clement la cârmă, Rangers trebuie să-şi revină după o serie nefastă de rezultate sub comanda lui Michael Beale. Mai mult, presa din Scoţia a criticat şi strategia de transferuri a acestuia, pe care l-a arătat cu degetul pentru că a renunţat la anumiţi jucători, printre care şi Ianis Hagi.

Cum se întâmplă în majoritatea cazurilor cu antrenori nou-veniţi la echipă, toţi fotbaliştii lui Rangers vor avea şansa să se reabiliteze, iar presa scoţiană a subliniat numele lui Ianis Hagi.

"Toţi jucătorii lui Rangers par că vor primi o nouă şansă sub comanda lui Philippe Clement, aşa cum se întâmplă de obicei în cazul noilor antrenori. Asta ar trebui să aducă speranţă pentru unii fotbalişti care au primit puţine minute în acest sezon, iar unul dintre ei este Ianis Hagi, împrumutat timp de un sezon la Deportivo Alaves, în LaLiga", scriu scoţienii.

  • 35 de minute a jucat Ianis Hagi în două meciuri pentru Rangers în acest sezon în toate competiţiile, fără gol sau pasă de gol

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi rangersianis hagi scotiaianis hagi sansa rangers 

viewscnt
Articole similare