Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ianis, pe urmele lui Nicolae Stanciu! Anunţul momentului: Gică Hagi negociază acum plecarea fiului său de la Viitorul

ULTIMA ORĂ | Ianis, pe urmele lui Nicolae Stanciu! Anunţul momentului: Gică Hagi negociază acum plecarea fiului său de la Viitorul

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi negociază plecarea fiului său, Ianis, de la FC Viitorul, anunţă sport.ro, care notează că "Regele" se află în discuţii cu Anderlecht.

Gica Hagi a mers luni la clubul Anderlecht şi a negociat posibilul transfer al lui Ianis la gruparea din capitala Belgiei, după ce, în urmă cu o lună, o delegaţie a lui Anderlecht a fost prezentă la Ovidiu. Belgienii au asistat la meciul dintre Viitorul şi U Craiova, iar acum l-au invitat pe Gică Hagi la Bruxelles pentru a negocia.

Pe lângă transferul lui Ianis, Gică Hagi discută cu belgienii şi despre un parteneriat de colaborare între cele două cluburi, mai notează sursa amintită.

La 20 de ani, Ianis Hagi face cel mai bun sezon din carieră. 28 de meciuri, opt goluri şi cinci assist-uri a adunat căpitanul Viitorului, în actuala stagiune, în toate competiţiile.  De-a lungul carierei, Ianis a mai jucat la Fiorentina, echipă la care a adunat doar două prezenţe, între 2016 şi 2018.

Nicuşor Stanciu, cea mai mare ţeapă din istoria lui Anderlecht

Dacă va ajunge la Anderlecht, Ianis Hagi ar lua-o pe urmele lui Nicolae Stanciu şi ale lui Alexandru Chipciu, ultimii doi români care au evoluat pentru formaţia belgiană. De altfel, Stanciu, care ulterior a mai jucat la Sparta Praga, iar acum se află la Al-Ahli, a fost desemnat cea mai mare ţeapă din istoria clubului Anderlecht. El a fost transferat pe o sumă record pentru campionatul Belgiei: zece milioane de euro.

Pe lângă Stanciu şi Chipciu, pentru Anderlecht au mai jucat patru fotbalişti români. Este vorba despre Alin Stoica, Tibor Selymes, Victor Smilovici şi Marius Mitu.

1 selecţie are Ianis Hagi la prima reprezentativă a României

2,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi

 

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare