Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ibrahimovic, deturnat din drumul către AC Milan? Oferta-monstru primită de Zlatan: o rivală a rossonerilor îi oferă un salariu colosal

ULTIMA ORĂ | Ibrahimovic, deturnat din drumul către AC Milan? Oferta-monstru primită de Zlatan: o rivală a rossonerilor îi oferă un salariu colosal

Serie A

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a primit o ofertă de ultim moment de la Napoli, formaţie care a intrat pe fir pentru a-l deturna pe "Ibracadabra" din drumul către AC Milan, club cu care era deja înţeles, conform informaţiilor din presa italană. Napoli vrea să-i ofere un salariu imens lui Ibrahimovic, care e liber de contract.

Ibrahimovic e liber de contract după ce s-a despărţit de LA Galaxy şi, după mai multe speculaţii legate de viitorul său şi o nevoie sporită de atenţie a lui Zlatan, se părea că suedezul se îndreaptă spre AC Milan. Chiar Zlatan a dat indicii despre viitorul său şi a spus că va semna cu un club din Italia.

Acum, se pare că Zlatan Ibrahimovic ar putea fi deturnat din drumul său spre AC Milan. Jurnaliştii din "Cizmă" scriu că Napoli îi oferă un salariu de opt milioane de euro pe an sudezului. Zlatan ar putea fi tentat să accepte mutarea pe San Paolo, deşi toată lumea îl aşteaptă la AC Milan.

"Ibracadabra" a rămas liber de contract în iarnă, după ce şi-a terminat înţelegerea cu LA Galaxy, club unde a marcat 31 de goluri şi a livrat opt pase de gol, în 31 de partide.

 

 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahmovicnapoliofertaserie a 

viewscnt
Articole similare