Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ibrahimovic s-a înfuriat şi vrea să plece de la AC Milan! A intrat în conflict cu şefii: ce l-a supărat pe Zlatan

ULTIMA ORĂ | Ibrahimovic s-a înfuriat şi vrea să plece de la AC Milan! A intrat în conflict cu şefii: ce l-a supărat pe Zlatan

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) vrea să plece de la AC Milan. Suedezul e supărat pe ultima decizie a şefilor de pe San Siro şi agentul său e gata să îi găsească o nouă echipă.

Revenirea lui Zlatan la Milan a revitalizat trupa rossonerrilor, dar şederea atacantului ar putea fi întreruptă prematur. Ibrahimovic e nervos pe ultima decizie a şefilor, care au decis să se despartă de Zvonimir Boban şi Paolo Maldini, două legende ale clubului, care au făcut parte din conducerea clubului. "Ibracadabra" a intrat în conflict cu oamenii care iau deciziile pe San Siro.

Tuttosport scrie despre conflictul lui Ibrahimovic cu şefii lui AC Milan, după plecările lui Boban şi Maldini. Sursa citată scrie că Zlatan vrea să plece de la Milano şi agentul său, Mino Raiola, e gata să-i găsească o nouă echipă. Dacă ar pleca de la Milan, Ibrahimovic ar putea să meargă la Hammarby, club la care este şi acţionar sau la Monza, echipa patronată de Berlusconi şi Galliani, mai scrie sursa citată.

Ibrahimovic a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol în nouă meciuri jucate în toate competiţiile la AC Milan de la revenirea pe San Siro.



 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare