Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | În sfârşit o veste bună de la FC Barcelona! Negocierile cu Ter Stegen au avansat într-un sens pozitiv

ULTIMA ORĂ | În sfârşit o veste bună de la FC Barcelona! Negocierile cu Ter Stegen au avansat într-un sens pozitiv

FC Barcelona

Comentarii

Negocierile dintre Barcelona şi Marc-Andre ter Stegen (27 de ani), portarul catalanilor, au progresat într-o direcţie pozitivă. După mai multe runde de negocieri eşuate, reprezentanţii lui Ter Stegen şi şefii grupării blaugrana par că se îndreaptă din ce în ce mai rapid către o înţelegere între părţi.

Barcelona vrea să-l păstreze pe Ter Stegen, neamţul vrea să rămână pe Camp Nou, doar că negocierile dintre părţi s-au împotmolit cât discuţia a ajuns la bani. Portarul vrea să fie unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti catalani, dar conducerea catalană n-a fost pregătită să îi ofere acestuia ce-şi dorea.

Mundo Deportivo scrie acum că şefii Barcelonei au luat din nou legătura cu Gerd vom Bruch, agentul lui Ter Stegen, iar cele două părţi negociază acum semnarea unui nou contract. Totuşi, sursa citată scrie că pentru a ajunge la o înţelegere, Barcelona trebuie să umble bine de tot în conturi ca să-i satisfacă pretenţiile.

Bayern intrase la un moment dat pe fir pentru aducerea lui Ter Stegen de la Barcelona, dar se pare că nemţii au renunţat din cauza dorinţei neamţului să continue pe Camp Nou. În plus, trupa din Bavaria l-a transferat deja de mai mult timp pe Alexander Nubel, portarul lui Schalke. Acesta va sosi liber de contract în vară, după ce negocierile cu Manuel Neuer au intrat în impas.



Marc-Andre ter Stegen mai are contract cu FC Barcelona până în 2022, după ce a fost transferat în 2014 de la Borussia Moenchengladbach.

Barcelona îi oferă lui Ter Stegen un salariu anual de şase milioane de euro pentru un contract până în 2024, dar portarul neamţ vrea o remuneraţie mai consistentă.

Afla mai multe despre: ter stegenbarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare