Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Încă cinci ani la clubul visurilor mele!" Atacantul care şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

ULTIMA ORĂ | "Încă cinci ani la clubul visurilor mele!" Atacantul care şi-a prelungit contractul cu Real Madridgalerie foto

La Liga

Comentarii

Atacantul Raul de Tomas i-a convins pe oficialii clubului Real Madrid să-i prelungească înţelegerea şi să-l cheme să joace pe Santiago Bernabeu în sezonul viitor, după ce în stagiunea recent încheiată a avut evoluţii remarcabile în Segunda Division.

În vârstă de 23 de ani, atacantul spaniol a fost împrumutat în sezonul trecut la Rayo Vallecano, cu care a promovat în La Liga după ce a reuşit să înscrie de 24 de ori, în 32 de prezenţe în liga a doua spaniolă.

Iar Raul de Tomas a fost răsplătit cu un nou contract la Real Madrid, valabil până în 2023, a anunţat el însuşi pe reţelele de socializare.

"Cu toţii avem visuri. Al meu a început la vârsta de opt ani, atunci când am păşit ca un copil pentru prima oară în acest club. Am ştiut că fiecare pas făcut până astăzi mă va ajuta să-mi îndeplinesc visul, acela de a fi jucător la Real Madrid. Încă cinci ani la clubul visurilor mele! Mulţumesc şi «Hala Madrid!»", a notat Raul de Tomas pe pagina sa oficială de Twitter.

Conform Marca, Raul de Tomas va primi o şansă în sezonul care urmează, la fel ca Mariano Diaz şi Borja Mayoral, în anii trecuţi. Cei doi atacanţi nu au reuşit, însă, să se impună, iar Mariano a fost vândut în urmă cu un an la Lyon, în timp ce Borja Mayoral ar urma să se despartă în această vară de Real Madrid.

Crescut la academia grupării de pe Santiago Bernabeu, Raul de Tomas nu a avut decât o singură apariţie pentru echipa de seniori a lui Real Madrid, într-un meci disputat în Cupa Spaniei, în 2014. De-a lungul carierei, a mai jucat, tot sub formă de împrumut, la Real Valladolid şi Cordoba.

Afla mai multe despre: de tomasreal madridcontract 

viewscnt
Articole similare