Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Încă o condamnare pentru Adrian Mititelu! Patronul FC U Craiova a primit cinci ani de închisoare

ULTIMA ORĂ | Încă o condamnare pentru Adrian Mititelu! Patronul FC U Craiova a primit cinci ani de închisoare

Fotbal intern

Comentarii

Patronul echipei FC U Craiova, Adrian Mititelu, a primit o nouă lovitură. Omul de afaceri a fost condamnat la cinci ani de închisoare, a anunţat Tribunalul Dolj. Mititelu are la dispoziţie 10 zile pentru a face recurs.

Adrian Mititelu, condamnat la cinci ani de închisoare

În noiembrie 2020,  Mititelu a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB. 

Miercuri, patronul echipei din Oltenia a primit cinci ani de închisoare pentru „săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată”. Conform legii, cele două condamnări se contopesc şi se execută cea mai mare, cea de cinci ani. 

De asemenea, Mititelu a fost lovit şi din punct de vedere financiar. Acesta are de plătit 18.24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro.

„Condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedeapsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a şi lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice...”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj. 

Reacţia fiului lui Adrian Mititelu

"LA CRAIOVA, CA LA NIMENI !

Tatal meu a fost astazi condamnat de catre Tribunalul Dolj la 5 ani de inchisoare pentru o presupusa fapta de evaziune fiscala in forma continuata din urma cu 17 ani ! Toti ceilalti 9 inculpati din dosar au fost insa achitati pentru aceeasi fapta, mai putin tatal meu !

Sistemul judiciar din Romania este unul infect!", a transmis Adrian Mititelu junior. 

 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu fc u craiovainchisoare adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare