Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Încă o plecare de la Real Madrid! Spaniolii anunţă că transferul este o chestiune de ore

ULTIMA ORĂ | Încă o plecare de la Real Madrid! Spaniolii anunţă că transferul este o chestiune de ore

Real Madrid

Comentarii

Fără să facă până acum un transfer spectaculos, gruparea blanco se mai desparte de încă un fotbalist din lot. Presa spaniolă noteză că Real Madrid şi Real Sociedad au ajuns vineri la un acord pentru împrumutul fundaşului stânga, Theo Hernandez.

Dorit şi de alte echipe din Spania şi Italia, fotbalistul adus în vara trecută de la Alaves a ales să rămână în La Liga. Cadena SER scrie că Theo Hernandez şi-a luat deja adio de la colegii săi, în cantonamentul de la Valdebebas.  Francezul nu va mai face deplasarea alături de Real Madrid în turneul nord-american.

De la Real Sociedad, madrilenii l-au adus în această vară pe fundaşul dreapta, Alvaro Odriozola, care a semnat un contract pe 5 sezoane cu actuala campioană a Europei.

Transferat pentru a-i face concurenţă lui Marcelo, Theo nu a avut un sezon 2017-2018 bun pe Santiago Bernabeu. Doar 1.648 de minute a bifat fundaşul în toate competiţiile, 540 de ele în Cupa Spaniei şi doar 131 în Uefa Champions League. Cu toate acestea, Hernandez a reuşit să paseze de trei ori decisiv coechipierilor săi.

Conform site-ului Transfermakt, cota sa de piaţă este în acest moment de 15 milioane de euro. Madrilenii au plătit pentru el, 24 de milioane de euro celor de la Atletico Madrid. În locul său la Real Madrid ar putea sosi fundaşul stânga brazilian, Alex Telles de la FC Porto

Afla mai multe despre: real madridtransferuritheo hernandez 

viewscnt
Articole similare