Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Încă un spaniol a semnat cu Dinamo! Lovitura cu care începe 'revoluţia' la echipă. Surpriză: e prieten cu Zidane

ULTIMA ORĂ | Încă un spaniol a semnat cu Dinamo! Lovitura cu care începe 'revoluţia' la echipă. Surpriză: e prieten cu Zidane galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Noua conducere a lui Dinamo Bucureşti schimbă din temelii clubul. După banii investiţi în clubul alb-roşu şi după transferurile făcute în această perioadă, ibericii continuă investiţiile. Marcos Rubino (49 de ani) e numele ultimul spaniol adus la Dinamo, care a bătut deja palma pentru a deveni Director al Centrului de Copii şi Juniori.

Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, şi directorul sportiv, Rufo Collado, se folosesc de relaţiile pe care le au în Spania pentru a întări clubul. Ultimul sosit e Marcos Rubino, despre care presa din Spania a notat că a semnat cu Dinamo.

Antrenorul Cosmin Contra are aşteptări mari de la noul Director al Centrului de Copii şi Juniori. Înainte ca acesta să semneze, "Guriţă" a susţinut că "vrem o academie ca la Villarreal, de nivel european". 

Spaniolii de la Dinamo şi Cosmin Contra se aşteaptă la o "revoluţie" la nivelul academiei

Marcos Rubino (49 de ani) a semnat deja cu Dinamo, anunţă Entrenadoresfutbol.es. De asemenea, ibericul ar urma să aibă atribuţii şi în zona de scouting:

"Dinamo Bucureşti, un club istoric al României condus de spaniolul Pablo Cotacero, a semnat cu Marcos Rubino, cel care va fi directorul academiei. Antrenorul de 49 de ani născut în Motril are o istorie îndelungată în Granada şi a ocupat funcţii la Cubillas, unde a fost, printre altele, şi director sportiv", a scris sursa citată. 

Se pare că noua conducere a lui Dinamo are aşteptări mari de la Marcos Rubino, care va avea misiunea de a duce academia clubului alb-roşu la un alt nivel. De asemenea, pe lângă jucătorii transferaţi în această perioadă pentru obiective pe termen scurt, "câinii" au şi o strategie pe termen lung în privinţa jucătorilor:

„Vrem o academie ca la Villarreal. Ei îşi doresc cam acelaşi lucru, o academie de nivel european, cu psiholog, nutriţionist. Vrem jucători care să ajungă în campionate puternice, nu doar să debuteze la prima echipă. Trebuie să vindem jucători pe bani mulţi. Va fi adus un şef de centru de juniori. El va coordona tot ce înseamnă Academia Dinamo”, a declarat Cosmin Contra, în urmă cu câteva zile. 

Cine e Marcos Rubino, noul director al academiei de la Dinamo

Sursa citată îl descrie pe Marcos Rubiño drept un antrenor cu o vastă experienţă în fotbal. Acesta a fost principal şi secund la numeroase cluburi de fotbal din Spania, printre care: Regional Preferente Granada, Primera División Andaluza, Primera Andaluza Grupo 3, Primera Provincial Granada sau Segunda Andaluza Granada Gr.2.

De asemenea, sursa citată a publicat şi o poză cu Marcos Rubiño şi cu Zinedine Zidane, în care cei doi apar, cu mulţi ani în urmă, la masă: "Marcos Rubio, împreună cu Zinedine Zidane, la o întâlnire între prieteni" 

Foto: Don Balon

În această perioadă, Dinamo s-a întărit cu Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, A. Gonzales, Nemec, Borja Valle, Camara şi Rene Hinojo. Totuşi, "câinii" mai aşteaptă transferuri, conform declaraţiilor venite dinspre Dinamo. 

Cornel Dinu îi arată lui Cosmin Contra două probleme pe care le are de rezolvat în echipa lui Dinamo: "Trebuie gândit. El nu prezintă siguranţă"

Afla mai multe despre: dinamo bucurestimarcos rubinocosmin contra dinamotransferuri dinamotransferuri dinamo bucuresticosmin contrapablo cortacerorufo colladomarcos rubino dinamo 

viewscnt
Articole similare