Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Incidente provocate de fanii dinamovişti, înaintea derbiului. Un jandarm a fost lovit, trei suporteri au fost reţinuţi

ULTIMA ORĂ | Incidente provocate de fanii dinamovişti, înaintea derbiului. Un jandarm a fost lovit, trei suporteri au fost reţinuţi

Fotbal

Comentarii

Un jandarm a fost lovit şi trei suporteri au fost reţinuţi, duminică, în urma unor incidente provocate de fanii dinamovişti, care se deplasau la Arena Naţională pentru derbiul cu FCSB, din etapa a doua a Ligii I, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, pentru News.ro.

"În zona şoseaua Iancului, unde se reunesc de obicei fanii dinamovişti, în apropierea stadionului Arena Naţională s-a strâns un grup de aproximativ 150 de suporteri, care au aprins torţe şi petarde.  În momentul în care jandarmii au interceptat persoanele respective, suporterii au ripostat, iar un jandarm a fost lovit cu pumnul în zona feţei. Trei dintre persoane au fost reţinute şi conduse la secţia 9 de politie pentru a fi luate măsurile legale împotriva lor", a declarat Georgian Enache pentru News.ro.

Meciul FCSB - Dinamo, din etapa a doua a Ligii I, se va disputa de la ora 21.00 şi va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul nostru.

Afla mai multe despre: dinamofcsbderbi 

viewscnt
Articole similare