Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ionuţ Radu, aproape să semneze! Inter a acceptat oferta. Presa italiană a dezvăluit totul

ULTIMA ORĂ | Ionuţ Radu, aproape să semneze! Inter a acceptat oferta. Presa italiană a dezvăluit totul galerie foto

Stranieri

Comentarii

Inter Milano ar fi acceptat transferul lui Ionuţ Radu la Torino, dar deşi Radu a fost aproape să semneze, în cele din urmă, tranzacţia a picat.

Presa italiană scrie că Ionuţ Andrei Radu, portarul echipei naţionale a României a fost aproape de un împrumut la FC Torino, înainte de startul sezonului competiţional din Italia.

Jurnaliştii Armando Areniello şi Michele Caltagirone relatează că gruparea ”Granata” a fost foarte aproape de transferul portarului român, care actualmente este rezerva lui Samir Handanovic.

Inter şi-ar fi dat acordul pentru trecerea lui Radu sub comanda lui Marco Giampaolo, tehnician care a preluat FC Torino în această vară. Fostul antrenor de la AC Milan fusese de acord cu solicitarea portarului titular, Salvatore Sirigu, cel care îşi dorea să plece de la FC Torino la AS Roma. În cele din urmă, transferul lui Sirigu a picat, iar transferul lui Ionuţ Radu de la Inter Milano nu s-a mai perfectat.

”Românul a arătat mult potenţial la Genoa, club pe care a trebuit să-l părăsească după ce a sosit Mattia Perin. Nu s-a adaptat apoi la Parma, unde a fost mereu retrogradat pe bancă, în ciuda accidentării lui Sepe. Performanţele sale nu au trecut însă neobservate, iar Torino l-a identificat drept înlocuitorul ideal pentru Salvatore Sirigu” anunţă sursa citată.

Informaţia a fost confirmată şi de site-ul FCInternews. Site-ul apropiat de Inter Milano susţine însă că FC Torino nu a mai demarat negocierile pentru transferul portarului român, deşi obţinuse acordul acestuia.

Dacă Inter l-ar fi cedat la Torino pe Ionuţ Radu, FCInternews subliniază că Nerazzurri l-ar fi transfert pe Juan Musso, portarul lui Udinese.

Pe de altă parte, nu pare exclus ca Torino să revină cu o ofertă în iarnă. Antonio Conte este interesat de fundaşuş Armando Izzo de la Torino, iar Radu ar putea ajuta astfel la acest transfer.

Alarmă la Inter înainte de marele derby cu AC Milan! Încă un jucător are coronavirus

In altă ordine de idei, Inter Milano continuă să aibă probleme mari de efectiv înainte de Derby della Madonnina. "Nerzzurrii" au ajuns la şase cazuri de coronavirus la echipă, iar meciul cu Milan este programat să se joace pe 17 octombrie.

Inter a emis un comunicat prin care a anunţat că încă un fotbalist din lotul lui Antonio Conte este infectat cu coronavirus. În total, este al şaselea jucător de la gruparea lombardă care este testat pozitiv în ultima săptămână.

"FC Internazionale Milano anunţă că Ashley Young a fost testat pozitiv la COVID-19 în urma testelor efectuate ieri la Appiano Gentile. Jucătorul englez se află deja în izolare la domiciliu", anunţă clubul italian.

Pe lângă Young, şi portarul român Ionuţ Radu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Alte nume grele din lotul lui Inter se confruntă cu acest virus: Radja Nainggolan, Roberto Gagliardini, dar şi fundaşii centrali Bastoni şi Skriniar. Astfel, Inter are mari probleme în zona defensivă înainte de derby-ul cu Milan, care va fi în direct, la Telekom Sport, sâmbăta viitoare.

De cealaltă parte, Milan a primit o veste excelentă. Zlatan Ibrahimovic s-a vindecat de coronavirus şi este apt pentru meciul cu Inter. "Rossonerii" au doar doi jucători infectaţi, însă ambii sunt fundaşi centrali: Leo Duarte şi Matteo Gabbia.

În centrul apărării, Milan se poate baza doar pe danezul Simon Kjaer şi pe căpitanul Alessio Romagnoli, revenit recent la antrenamente după ce a suferit o accidentare la finalul sezonului trecut. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ionuţ raduinter milano 

viewscnt
Articole similare