Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Isco si-a decis viitorul! Unde va juca mijlocaşul în sezonul următor

ULTIMA ORĂ | Isco si-a decis viitorul! Unde va juca mijlocaşul în sezonul următor
Comentarii

Mijlocaşul echipei Real Madrid, Isco, nu vrea să plece de pe Santiago Bernabeu, deşi traversează cel mai dificil sezon din carieră, anunţă presa spaniolă.

Conform Marca, mijlocaşul în vârstă de 26 de ani nu vrea să audă de nicio ofertă, însă rămâne de văzut ce decizie va lua antrenorul Zinedine Zidane în privinţa sa. După ce Real Madrid a ratat toate obiectivele, pe Santiago Bernabeu urmează o vară agitată şi sunt puţini jucători siguri că vor rămâne la formaţia din capitala Spaniei.

Internaţionalul spaniol joacă la Real Madrid din 2013, atunci când a fost transferat de la Malaga pentru 30 de milioane de euro. Până în prezent, Isco a adunat 269 de prezenţe şi a reuşit 48 de goluri şi 52 de assist-uri în tricoul "albilor", însă în acest sezon a stat o bună bucată de timp pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului, în perioada în care echipa a fost antrenată de Santiago Solari.

După revenirea lui Zidane pe banca tehnică, însă, Isco şi-a recăpătat locul în echipă şi a marcat două goluri în trei meciuri.

Isco mai are contract cu Real Madrid până în 2022, înţelegere prevăzută cu o clauză de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro.

14 trofee a câştigat Isco în tricoul Realului

36 de selecţii şi 12 goluri are Isco la naţionala Spaniei

60 de milioane de euro este cota lui Isco, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: isco 

viewscnt
Articole similare