Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Islanda - România, în pericol! Nordicii au decretat stare de urgenţă din cauza coronavirusului. Anunţul făcut de autorităţile de la Reykjavik

ULTIMA ORĂ | Islanda - România, în pericol! Nordicii au decretat stare de urgenţă din cauza coronavirusului. Anunţul făcut de autorităţile de la Reykjavik

EURO 2020

Comentarii

Islandezii au decretat stare de urgenţă în ţară din cauză coronavirusului, iar partida Islanda - România, din play-off-ul Ligii Naţiunilor pentru calificarea la Euro 2020, este în pericol. Nordicii au apăsat butonul de panică după ce au fost descoperite primele cazuri de coronavirus pe teritoriul ţării.

Vioir Reynisson, oficial din Minsterul Sănătăţii, are veşti proaste pentru fanii „tricolori” care voiau să meargă la Reykjavik. „Odată cu aceasta veste vom ridica nivelul de alertă. Asta nu înseamnă că vom interzice adunările publice, dar trebuie să fim realişti şi să luăm în calcul că acest moment se apropie. Această soluţie este cea mai eficientă unealtă pe care o avem în acest moment pentru a împiedica răspândirea virusului. Trebuie să analizăm corect situaţia”, a declarat Reynisson conform Icelandmonitor.

În acest moment, un bărbat de 50 de ani şi o femeie de peste 60 de ani au fost infectaţi cu coronavirus, luat direct de pe teritoriul Islandei. Până în acest moment, toate persoanele infectate luaseră virusul de pe teritorul Italiei sau al Austriei. În total, 43 de cazuri de coronavirus s-au înregistrat pe teritoriul ţării nordice.

Pe de altă parte, coronavirusul ia amploare şi la New York, de unde vine Alexandru Mitriţă (25 de ani). În metropola din SUA s-au înregistrat până acum 33 de cazuri confirmate de coronavirus şi nu mai puţin de 4000 de oameni sunt în carantină, conform unui anunţ făcut de The Independent.




 

Afla mai multe despre: islandacoronavirusstare de urgenta 

viewscnt
Articole similare