Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Italienii aruncă bomba: două cluburi din Serie A se bat pe transferul lui Mirko Pigliacelli

ULTIMA ORĂ | Italienii aruncă bomba: două cluburi din Serie A se bat pe transferul lui Mirko Pigliacelligalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, se află în vederile a două cluburi din Serie A, anunţă presa italiană.

Conform site-ului Tuttomercato.web, goalkeeper-ul italian care a impresionat în acest sezon în tricoul "alb-albaştrilor" a atras interesul celor de la Cagliari şi de la Parma, două echipe care şi-ar putea pierde portarii titulari la finalul sezonului.

Cagliari are în acest moment un portar de mare viitor. Este vorba despre Alessio Cragno, 24 de ani, dar presa din "Cizmă" susţine că acesta ar urma să ajungă la AS Roma. De cealaltă parte, Parma îl are pe Luigi Sepe (27 de ani), însă italianul este împrumutat de la Napoli.

În vârstă de 25 de ani, Mirko Pigliacelli a ajuns la Craiova vara trecută, fiind mai întâi împrumutat de la echipa italiană retrogradată în Serie C, Pro Vercelli, apoi transferat definitiv în iarnăpentru 300.000 de euro. Italianul a devenit rapid favoritul fanilor din Bănie. Pe lângă evoluţiile solide avute între buturi, Pigliacelli şi-a făcut simţită prezenţa şi pe faza ofensivă, reuşind o pasă decisivă, dar şi un gol din penalty în meciul cu FCSB, din returul sezonului regulat.

Pigliacelli a crescut în academia celor de la AS Roma, după care a mai trecut pe la Parma, Sassuolo, Pescara, Reginna, Frosinone, Pescara, Trapani şi Pro Vercelli, însă nu are niciun meci pe prima scenă a fotbalului din Italia.

1,1 milioane de euro este cota lui Pigliacelli, conform Transfermarkt.de

26 de ani împlineşte portarul Craiovei, la 30 iunie

2022 - până atunci mai are Pigliacelli contract cu U Craiova

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare