Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Joan Laporta a vorbit despre transferul lui Erling Haaland: ”Ceea ce trebuie făcut...se va face!”

ULTIMA ORĂ Joan Laporta a vorbit despre transferul lui Erling Haaland: ”Ceea ce trebuie făcut...se va face!”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Erling Braut Haaland este indiscutabil una dintre cele mai atractive ţinte în această vară pentru marile cluburi din Europa.

Joan Laporta, preşedintele clubului FC Barcelona, a vorbit pentru posturile La Sexta şi Cuatro despre acest subiect: ”Ceea ce va trebuie făcut, se va face. Şi se va face bine!” a anunţat mai marele Barcei.

Laporta s-a întâlnit deja cu Alf Inge Haaland, tatăl norvegianului şi cu Mino Raiola, impresarul fotbalistului. Acesta din urmă a anunţat că Borussia Dortmund vrea să-l mai păstreze pe Haaland cel puţin pentru încă un sezon, dar că el, personal, nu este de acord cu această strategie.

33 de goluri în 35 de meciuri a marcat Erling Braut Haaland în acest sezon pentru Borussia Dortmund. Este unul dintre cei mai bine cotaţi atacanţi din lume şi de serviciile sale se interesează nu numai FC Barcelona şi Real Madrid, dar şi alte cluburi importante din Europa.

Afla mai multe despre: joan laportaerling haaland 

viewscnt
Articole similare