Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Jucătorul căruia i s-a promis contract pe viaţă şi-a anunţat plecarea de la FCSB: "Nu mi s-a propus prelungirea. Aştept ofertele"

ULTIMA ORĂ | Jucătorul căruia i s-a promis contract pe viaţă şi-a anunţat plecarea de la FCSB: "Nu mi s-a propus prelungirea. Aştept ofertele"

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali anunţa în urmă cu două luni că Filipe Teixeira este un adevărat exemplu pentru jucătorii tineri din lotul FCSB-ului şi că îi va propune un contract pe viaţă. Totuşi, la final de sezon, portughezul anunţă că nu a primit nicio ofertă concretă şi contractul cu gruparea roş-albastră i s-a încheiat.

"A câştigat titlul până la urmă echipa care a stat cel mai mult timp pe primul loc. E greu pentru noi. A fost un sezon în care n-am câştigat nimic. Contractul meu se încheie acum şi atât, nu pot să spun mai mult. Plec în vacanţă şi vedem apoi. Nu mi s-a propus prelungirea, deşi mi-aş fi dorit acest lucru. Aştept ofertele acum, cert este că voi mai juca minimum un an" - a spus Filipe Teixeira la Telekom Sport. Rămâne de văzut ce transferuri FCSB vor fi în pauza de vară. 

În direct la Telekom Sport 2, cu faze VIDEO în timp real pe telekomsport.ro, FCSB a câştigat cu 1-0 partida jucată cu Astra graţie golului marcat de Gnohere în minutul 40. Nu a fost suficient însă, roş-albaştrii încheind sezonul pe locul 2 pentru al treilea sezon la rând.

Afla mai multe despre: filipe teixeirafcsbliga 1titlu 

viewscnt
Articole similare