Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Juve şi-a găsit alt antrenor pentru sezonul următor! Anunţul italienilor

ULTIMA ORĂ Juve şi-a găsit alt antrenor pentru sezonul următor! Anunţul italienilor

Juventus

Comentarii

Presa italiană susţine că Juventus îl vrea din sezonul viitor pe Zinedine Zidane, actualmente antrenor la Real Madrid.

Andrea Pirlo nu are un debut aşa cum îşi dorea în cariera de antrenor. Potrivit italienilor de la calciomercato, campioana Italiei va renunţa la serviciile fostului mare jucător, dacă acesta nu va cuceri titlul în Serie A. Aceeaşi sursă notează că Zinedine Zidane este omul pe care familia Agnelli vrea să-l aducă la cârma echipei.

Fost mare jucător şi la Juventus, Zidane ar putea fi tentat din sezonul viitor să lucreze din nou cu Ronaldo, omul alături de care a obţinut cele mai mari performanţe din cariera sa. În plus, francezul nu pare decis că va mai continua la Real Madrid, mai ales dacă gruparea blanco ratează toate obiectivele din acest an.

Fost jucător al lui Juve între 1996 şi 2001, Zidane a recunoscut că şi-ar dori să antreneze într-o bună zi, Juventus. Calciomercato susţine că Zizou a mai purtat discuţii cu oficialii torinezi şi că viitorul proiect ar urma să fie unul gândit de antrenorul francez.

Andrea Pirlo este pe 6 cu Juventus după primele 13 meciuri. A pierdut un singur joc în campionat, dar a remizat în şase partide, iar Juve este la 10 puncte de liderul AC Milan. Oficialii torinezi îşi asumă un potenţial sezon ratat, dar aproape sigur, Pirlo nu va mai continua la Juventus dacă ratează titlul în Serie A. 

Afla mai multe despre: andrea pirlozidanejuventus 

viewscnt
Articole similare