Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Juventus face profit cu un fotbalist adus gratis! Aaron Ramsey pleacă de la Torino şi poate aduce bani frumoşi în conturile "Bătrânei Doamne"

ULTIMA ORĂ | Juventus face profit cu un fotbalist adus gratis! Aaron Ramsey pleacă de la Torino şi poate aduce bani frumoşi în conturile "Bătrânei Doamne"

Juventus

Comentarii

Aaron Ramsey (29 de ani) ar putea pleca de la Juventus la doar un an de la transferul său la Torino. Mijlocaşul galez nu a prins minute pe cât şi-ar fi dorit, iar în vară s-ar putea despărţi de "Bătrâna Doamnă".

După 11 ani la Arsenal, Ramsey a plecat la Juventus, în vara lui 2019, gratis. Aventura sa în Italia, la Juventus, se poate opri brusc în vară, scrie Calciomercato. Mijlocaşul nu a jucat atât de mult pe cât şi-ar fi dorit sub comanda lui Maurizzio Sarri şi ar putea pleca în perioada următoare de mercato. Lucrurile n-au mers foarte bine pentru Ramsey la campioana Italiei.

Ramsey ar putea pleca de la Juve, după ce a jucat doar 18 meciuri pentru formaţia din Torino, în multe dintre ele venind de pe bancă. A marcat de două ori, într-un sezon marcat de accidentări. Sursa citată mai scrie că, având în vedere că a sosit gratis, Juventus e conştientă că ar putea face un profit bunicel de pe urma vânzării lui Aaron Ramsey.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Aaron Ramsey, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2023 este anul în care expiră contractul semnat în vară de Ramsey cu Juventus

Juventus l-a cedat, în perioada de mercato de iarnă care tocmai s-a încheiat, pe Emre Can (26 de ani) la Borussia Dortmund, după ce nemţii au plătit un milion pentru împrumutul său până la vară. Apoi, Borussia are clauză de cumpărare definitivă a fostului mijlocaş de la Liverpool.

Afla mai multe despre: aaron ramseyjuventusplecare 

viewscnt
Articole similare