Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Kamer Qaka şi-a reziliat înţelegerea cu Universitatea Craiova. Mai avea contract până în vara lui 2023

ULTIMĂ ORĂ | Kamer Qaka şi-a reziliat înţelegerea cu Universitatea Craiova. Mai avea contract până în vara lui 2023

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de mijlocaşul albanez Kamer Qaka (25 de ani), transferat în vara lui 2019 de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro. Anunţul a fost făcut de olteni pe pagina de Facebook a clubului.

Kamer Qaka avea contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2023, însă intrase în dizgraţia conducerii şi nu mai era inclus în planul actualui sezon. Albanezul cu paşaport norvegian nu a mai bifat un minut pentru Craiova din luna august, când a prins 20 de minute într-un meci cu FCSB.

"Clubul Universitatea Craiova şi Kamer Qaka au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim lui Kamer şi îi dorim mult succes în continuare", au scris oltenii.

Lunile trecute, s-a vorbit de mai multe ori de plecarea lui Qaka în străinătate, însă de fiecare dată discuţiile cu cluburile au picat. Fie că vorbim de ofertele din liga a doua italiană, fie că vorbim de cele din Elveţia. De fiecare dată, undeva, lucrurile nu au fost pe aceeaşi undă.

Pentru a nu-şi rata cariera, antrenându-se prin parcuri până în vara lui 2023, Qaka a acceptat oferta conducerii şi a reziliat contractul. Pentru U Craiova, Qaka a bifat 19 partide, fără gol sau pasă de gol.

În cariera sa, Kamer Qaka a evolaut pentru Raufoss, FCSB, Valerenga, Honefoss, Sarpsborg, U Craiova, Kristiansund, CSM Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare