Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Kepa, OUT de la Chelsea la ordinul lui Lampard! Antrenorul vrea să scape de portar şi are deja un înlocuitor

ULTIMA ORĂ | Kepa, OUT de la Chelsea la ordinul lui Lampard! Antrenorul vrea să scape de portar şi are deja un înlocuitor

Chelsea

Comentarii

Frank Lampard (41 de ani) vrea să-l vândă pe Kepa Arrizabalaga (25 de ani), portarul adus de Chelsea în vara lui 2018 pentru 80 de milioane de euro. Antrenorul "Albaştrilor" este în război cu şefii de pe Stamford Brigde, care nu vor să-l cedeze pe goalkeeper, dar Lampard are deja şi varianta de înlocuitor.

În 2018, Chelsea l-a transformat pe Kepa în cel scump portar din istorie, după ce a plătit 80 de milioane de euro în schimbul său, însă acesta nu mai e agreat de antrenorul Frank Lampard. Recent, goalkeeperul a fost lăsat pe bancă la partida de campionat cu Leicester (2-2), iar Lampard are deja şi varianta de înlocuitor, scrie Mirror.

Jurnaliştii englezi susţin faptul că Lampard îl vrea pe Nick Pope (27 de ani) de la Burnley. Lampard vrea să scape de Kepa în vară, dar şefii lui Chelsea nu sunt de acord. Marina Granovskaia, directoarea lui Chelsea, nu e foarte fericită cu decizia lui Frank Lampard, scrie Mirror, care nu vrea să-l piardă pe fotbalist, după ce a făcut eforturi mari de a-l semna în urmă cu doi ani.

Crescut la Bilbao, Kepa a făcut pasul spre Chelsea în 2018, iar de atunci a strâns 54 de meciuri, dintre care în 15 nu a primit gol.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kepa, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: frank lampardkepa arrizabalagaplecarechelsea 

viewscnt
Articole similare