Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Keylor Navas a semnat! Portarul costarican va câştiga cinci milioane de euro pe sezon

ULTIMA ORĂ | Keylor Navas a semnat! Portarul costarican va câştiga cinci milioane de euro pe sezon
Comentarii

Portarul Keylor Navas şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, deşi s-a speculat că ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu în această iarnă, informează presa spaniolă

Potrivit Marca, goalkeeper-ul costarican a semnat un nou contract valabil până în 2021, scadent cu un an mai târziu faţă de cel pe care îl avea până acum. Navas şi-a pus semnătura pe noua înţelegere încă de acum câteva săptămâni şi va încasa un salariu anual de cinci milioane de euro.

Această informaţie confirmă faptul că portarul în vârstă de 32 de ani nu va pleca de la Real Madrid în această iarnă. Costaricanul s-a adaptat foarte bine la Madrid, iar jurnaliştii spanioli susţin că el şi familia sa se simt foarte bine în capitala Spaniei, cu toate că Navas are şi motive de nemulţumire. El şi-a pierdut postul de titular odată cu transferul belgianului Thibaut Courtois, vara trecută, iar înlocuirea antrenorului Julen Lopetegui cu Santiago Solari i-a complicat situaţia. Dacă fostul selecţioner al Spaniei îl folosea pe Courtois în campionat, iar pe Navas în Liga Campionilor, Solari merge pe mâna belgianului pe toate fronturile.

În vârstă de 32 de ani, Keylor Navas se află la Real Madrid din vara anului 2014. El a fost transferat după Cupa Mondială din Brazilia, acolo unde a impresionat alături de naţionala din Costa Rica. Între timp, Navas a adunat 149 de meciuri în poarta formaţiei de pe Santiago Bernabeu şi a cucerit, printre altele, trei Ligi ale Campionilor, în ultimii trei ani.

Potrivit presei internaţionale, printre echipele interesate de transferul lui Keylor Navas s-ar fi numărat Arsenal Londra şi Juventus Torino.

10 milioane de euro a plătit Real Madrid pentru transferul lui Keylor Navas de la Levante

15 milioane de euro este cota goalkeeper-ului costarican

2021 este anul în care expiră noua înţelegere dintre Navas şi Real Madrid

Afla mai multe despre: keylor navasreal madridcontract 

viewscnt
Articole similare