Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Keylor Navas, OUT de la Real Madrid. Portarul costarican pleacă de pe Santiago Bernabeu după cinci ani

ULTIMA ORĂ | Keylor Navas, OUT de la Real Madrid. Portarul costarican pleacă de pe Santiago Bernabeu după cinci ani
Comentarii

Portarul echipei Real Madrid, Keylor Navas (32 de ani), a fost anunţat că nu face parte din planurile clubului pentru sezonul viitor, anunţă presa spaniolă.

Goalkeeper-ul costarican, transferat după Cupa Mondială din 2014, a fost informat să îşi găsească o nouă echipe, deşi în ianuarie a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid, până în 2021.

Marca susţine că omul care l-a anunţat pe Keylor Navas să îşi facă bagajele este chiar Zinedine Zidane, costaricanul fiind extrem de dezamăgit, pentru că avea impresia că încă îşi mai poate recupera postul de titular în faţa lui Thibaut Courtois. Belgianul a fost însă preferat şi de Zinedine Zidane, după ce a fost titular atât cu Julen Lopetegui, cât şi cu Santiago Solari, astfel că Navas se vede nevoit să plece de pe Bernabeu.

Asta înseamnă că meciul de duminică împotriva lui Real Betis va fi ultimul pentru Keylor Navas, în tricoul "galacticilor".

În cei cinci ani petrecuţi la Real Madrid, Keylor Navas şi-a trecut în palmares trei Ligi ale Campionilor, un titlu în La Liga, patru Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei şi o Supercupă a Spaniei.

10 milioane de euro le-a plătit Real Madrid celor de la Levante pentru Keylor Navas

12 milioane de euro este actuala cotă a costaricanului

33 de ani împlineşte Keylor Navas, la 15 decembrie 2019

86 de selecţii are Navas la naţionala din Costa Rica

161 de meciuri a adunat Keylor Navas la Real Madrid

Afla mai multe despre: keylor 

viewscnt
Articole similare