Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Khabib Nurmagomedov ameninţă cu ieşirea din UFC: "Voi rupe contractul dacă faceţi asta"

ULTIMA ORĂ | Khabib Nurmagomedov ameninţă cu ieşirea din UFC: "Voi rupe contractul dacă faceţi asta"

Alte sporturi

Comentarii

Rusul Khabib Nurmagomedov a anunţat, joi, la aproape o săptămână după ce a reuşit să îşi apere centura la categoria uşoară a UFC în faţa irlandezului Conor McGregor, meci marcat de incidente, că vrea să iasă din această companie, în cazul în care membrii din staff-ul său vor fi pedepsiţi.

Comisia Atletica i-a blocat bursa rusului, iar Khabib riscă să fie sancţionat şi cu amendă şi suspendare, pentru incidentele din finalul meciului.

"Aş vrea să mă adresez UFC-ului. De ce nu a fost nimeni dat afară după ce echipa lui a atacat autobuzul şi a rănit câteva persoane? Puteau să omoare pe cineva atunci, de ce nu a spus nimeni nimic după ce mi-a fost insultată ţara, religia, familia?

De ce trebuie pedepsită echipa mea când ambele tabere s-au luptat? Dacă spuneţi că eu am început, nu sunt de acord, eu am încheiat ceea ce s-a început. În orice caz, pedepsiţi-mă pe mine, Zubaira Tukhugov nu a avut nimic de-a face cu asta. Dacă voi credeţi că voi rămâne tăcut, vă înşelaţi. I-aţi anulat meciul lui Zubaira şi acum vreţi să renunţaţi la el pentru că l-a lovit pe Conor. Însă nu uitaţi că a fost Conor cel care l-a lovit pe fratele meu primul, uitaţi-vă la video.

Dacă decideţi să-l daţi afară, să ştiţi că mă pierdeţi şi pe mine. Nu renunţăm niciodată la fraţii noştri în Rusia şi voi merge până la capăt pentru fratele meu. Dacă decideţi să-l daţi afară, nu uitaţi să-mi trimiteţi contractul meu încheiat, altfel îl voi rupe de unul singur.

Încă un lucru, puteţi să păstraţi banii pe care i-aţi blocat. Sunteţi destul de ocupaţi cu asta, sper să nu vă rămână în gât. Noi ne-am apărat cu onoare şi ăsta e cel mai important lucru. Intenţionăm să mergem până la capăt", transmite Khabib.

Rusul Khabib Nurmagomedov şi-a păstrat titlul mondial la categoria uşoară a UFC, învingându-l, sâmbătă, la Las Vegas, prin ştrangulare, în repriza a patra, pe irlandezul Conor McGregor. Partida a fost urmată de o bătaie între stafurile celor doi luptători, dar şi între spectatori. Poliţia a intervenit şi a arestat trei membri ai echipei rusului.

Potrivit Reuters, incidentele au izbucnit în cuşcă şi în afara ei după ce Nurmagomedov s-a dus în zona publicului să-l bată pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat în cuşcă, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor.

Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis şi în rândul spectatorilor prezenţi în T-Mobile Arena din Las Vegas. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma situaţia. Dana White, şeful Ultimate Fighting Championship (UFC), a declarat postului Fox Sports că trei membri ai stafului lui Nurmagomedov au fost reţinuţi de poliţie.

Afla mai multe despre: khabibconorufc 

viewscnt
Articole similare