Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | L-a convins pe Rednic şi semnează! Un nou transfer pentru Dinamo, dar şi un jucător pus pe liber

ULTIMA ORĂ | L-a convins pe Rednic şi semnează! Un nou transfer pentru Dinamo, dar şi un jucător pus pe libergalerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo este pe punctul să realizeze un nou transfer, după ce ivorianul Abdel Diarra a reuşit să-l convingă pe Mircea Rednic în perioada petrecută în probe la Dinamo.

Trupa roş-albă vine după două meciuri dezastruoase, în care defensiva l-a trădat pe Rednic, încasând nu mai puţin de 7 goluri (1-4 cu Viitorul, 0-3 cu CFR Cluj), iar tehnicianul aduce întăriri chiar în acest compartiment.

Abdel Diarra este un fundaş central de 23 de ani care ultima dată a jucat la la KFCO Beerschot Wilrijk, în liga secundă din Belgia, însă a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut.

Diarra nu va putea să joace însă în acest an pentru Dinamo, procesul de legitimare fiind uşor complicat de faptul că fundaşul are statutul de extracomunitar. Oficialii din Ştefan cel Mare încearcă să rezolve transferul ivorianului şi să-l înregistreze la Ligă astfel încât acesta să poată juca din partea a doua a sezonului.

Tade pleacă
Între timp, dinamoviştii i-au decis soara lui Tade, care va fi pus pe liber fără să fi apucat joace pentru roş-albi în vreun meci oficial. Problemele la genunchi ale francezului sunt mai grave decât se credea iniţial, iar Rednic a decis că e mai bine să poată aduce un jucător care să o poată ajuta imediat pe Dinamo.

Tade a fost prezentat oficial la Dinamo, dar a apucat să joace doar în partida amicală cu Concordia Chiajna, când i-a recidivat accidentarea la genunchi.

Afla mai multe despre: dinamodiarratransfer 

viewscnt
Articole similare