Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova. Clubul a anunţat că a semnat pe două sezoane

 ULTIMA ORĂ Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova. Clubul a anunţat că a semnat pe două sezoane
Comentarii

CS Universitatea Craiova a anunţat numirea lui Laurenţiu Reghecampf în funcţia de antrenor principal.

”Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Ştiinţei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani şi va conduce primul antrenament mâine după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister! ” se arată în comunicatul emis de club pe pagina de Facebook. Gruparea din Bănie a confirmat mutarea şi pe site-ul oficial.

Reghecampf a revenit în Liga 1

În vârstă de 45 de ani, Laurenţiu Reghecampf a antrenat ultima dată Al Ahli. Ultima sa experienţă în românia a fost în 2017 pe banca FCSB-ului. Reghecampf este de două ori campion al României în sezoanele 2012-2013 şi 2013-2014, dar şi câştigător al Supercupei României şi al Cupei Ligii.

Tehnicianul a cucerit trofee şi în zona Golfului, pe banca tehnică a lui Al Wahda. De asemenea, cu Al Hilal a jucat o finală de Liga Campionilor Asiei.

Laurenţiu Reghecampf va debuta la CS Universitatea Craiova joi, 29 iulie, în meciul retur cu echipa albaneză Laci, în turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. 

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare