Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Leo Messi nu pleacă de la FC Barcelona! Argentinianul şi-a decis viitorul apropiat. Ce are de gând să facă

ULTIMA ORĂ | Leo Messi nu pleacă de la FC Barcelona! Argentinianul şi-a decis viitorul apropiat. Ce are de gând să facă

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) nu va pleca de la FC Barcelona. Cel puţin, nu va pleca în ianuarie 2021, în prima perioadă de transferuri a anului, conform presei din Spania.

Viitorul lui Messi reprezintă un mare semn de întrebare şi o adevărată provocare pentru viitorul preşedinte al Barcelonei, care va trebui să-l convingă pe argentinian că proiectul său e unul câştigător şi că poate readuce Liga Campionilor pe Camp Nou. Presa din Spania a anunţat că Leo Messi nu are de gând să plece de la Barcelona în ianuarie 2021.

Conform jurnalistului Moi Llorens, Leo Messi nu are în plan să plece de la FC Barcelona în prima perioadă de transferuri a anului, în ianuarie 2021, deşi va intra în ultimele şase luni de contract. Starul argentinian va rămâne pe Camp Nou pănă la finalul contractului, pe 30 iunie 2021. Timp de şase luni, viitorul preşedinte al Barcelonei va avea timp să-l convingă sau nu pe Messi că proiectul său e unul câştigător.

Joan Laporta, unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei, are în plan cinci transferuri cu care să o readucă pe Barcelona în top şi cu care l-ar putea convinge şi pe Leo Messi să continue şi din vara lui 2021 tot pe Camp Nou.



Leo Messi a vrut să plece de la FC Barcelona în vara lui 2020, după o umilinţă cu Bayern (2-8), în Liga Campionilor. Conducerea de atunci a clubului, în frunte cu preşedintele de atunci, Josep Maria Bartomeu, l-au împiedicat pe argentinian să plece liber, aşa cum îşi dorea.

Afla mai multe despre: leo messibarcelonaplecaretransfer 

viewscnt
Articole similare