Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Liverpool are antrenor nou! Primul transfer pe care vrea să-l facă înlocuitorul lui Klopp

ULTIMA ORĂ | Liverpool are antrenor nou! Primul transfer pe care vrea să-l facă înlocuitorul lui Klopp

Liverpool

Comentarii

Liverpool este aproape să bată palma cu înlocuitorul lui Jurgen Klopp, antrenorul german care pleacă de pe Anfield după 9 ani. Deşi s-au vehiculat nume precum Xabi Alonso sau Ruben Amorim, se pare că englezii au altă variantă, un tehnician care şi-a dat deja acordul să semneze cu "Cormoranii".

Este vorba despre batavul Arne Slot (45 de ani), antrenorul lui Feyenoord, care şi-a dat acordul să preia banca tehnică a lui Liverpool. Mai mult, se pare că există şi o înţelegere între cluburi pentru "eliberarea" lui Slot pentru a putea sosi pe banca de pe Anfield în sezonul viitor.

Arne Slot, noul antrenor al lui Liverpool. Cine e fotbalistul pe care îl vrea pe Anfield în sezonul viitor

Fabrizio Romano a anunţat, vineri seara, cu mutarea este făcută şi lipseşte doar anunţul oficial al numirii lui Arne Slot la Liverpool. "Cormoranii" vor plăti o sumă de bani drept compensaţie pentru tehnicianul batav celor de la Feyenoord. Şefii lui Liverpool s-au înţeles deja şi în privinţa contractului cu Arne Slot.

Se pare că Liverpool va plăti nu mai puţin de 15 milioane de euro pentru "eliberarea" lui Arne Slot de la Feyenoord. Se pare că el s-a hotărât deja asupra primului transfer pe care îl vrea Anfield în sezonul viitor. Este vorba despre Crysencio Summerville (22 de ani), un atacant lateral de la Leeds, care are un sezon foarte bun în liga secundă din Anglia.

Summerville a marcat 20 de goluri şi a livrat 10 pase decisive în 45 de meciuri (3566 de minute) în toate competiţiile sezonului pentru Leeds.

  • 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Crysencio Summerville în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: liverpoolantrenorarne slottransfercrysencio summerville 

viewscnt
Articole similare