Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Lovitură dură pentru Dinamo! Pablo Cortacero nu se aştepta la asta. Anunţul spaniolilor

ULTIMA ORĂ Lovitură dură pentru Dinamo! Pablo Cortacero nu se aştepta la asta. Anunţul spaniolilor  galerie foto
Comentarii

Dinamo are şanse mici să-i mai transfere pe Chris Ramos şi Jorge Pombo, doi dintre fotbaliştii spanioli vizaţi de Cosmin Contra.

Jorge Pombo a impresionat deja în tricoul lui Cadiz şi are şanse infime să mai plece de la gruparea iberică.

Dinamo a ratat un super transfer! Pombo impresioneaza în La Liga!

La Voz Digital îl descrie deja ca pe ”cel mai bun transfer al lui Cadiz”, iar antrenorul Alvaro Cervera se declară surprins de felul în care Pombo a început acest sezon: ”Nu o sa mă ascund, Chiar m-a surprins Pombo” a mărturisit acesta. Mijlocaşul a jucat foarte bine în partidele cu Osasuna, Huesca (în care a şi marcat), respectiv Sevilla.

”Toţi am considerat că un împrumut al său era ideal, dar iată aici dovada că nimic nu e decis dinainte. Nu există concepţii preconcepute din partea staff-ului faţă de jucători. Pombo şi-a câştigat locul, iar acum nu are voie să uite cum l-a câştigat. A avut grija de el, şi în acest moment este mai bun ca toţi” a mai declara Cervera. Un semn clar că plecarea lui Pombo devine imposibilă. Fotbalistul a fost remarcat de Cosmin Contra care a vrut să profite de moment şi să obţină împrumutul său, unul care acum nu se va mai putea produce.

Nu mai vine nici Chris Ramos

Un alt fotbalist vizat de Dinamo, Chris Ramos, un atacant care aparţine de Real Valladolid are de asemenea şanse mici să mai ajungă în Ştefan cel Mare. Conform celor de la Pucelafichajes, atacantul este dorit de Dinamo şi de mai multe cluburi din liga a doua spaniolă, dar salariul său îl îndepărtează în acest moment de un transfer în România.

Atacantul originar din Cadiz are o cotă de piaţă de 250 de mii de euro. La 23 de ani, Chris Ramos măsoară 1.93 şi este un atacant masiv de careu, un ”nouar” clasic, pe care Real Valladolid l-a cumpărat în 2018 de la San Fernando CD.

Fanii lui Valladolid l-au comparat cu Ibrahimovic după meciurile pe care Chris Ramos le-a disputat pentru echipa alb-violetă. Pe numele său complet, Christopher Ramos de la Flor, atacantul crescut de Cadiz nu a impresionat până acum la Real Valladolid. Are 7 meciuri la prima echipă, fără să marcheze vreun gol. A fost remarcat totuşi de Sevilla, care l-a împrumutat în 2018 pentru echipa secundă. Dacă ar fi confirmat, Chrisopher ar fi fost transferat definitiv de andaluzi.

 Transferul său la Dinamo are şanse mici de reuşită conform sursei citate, astfel că Dinamo s-ar fi reorientat deja. "Câinii" ar fi înaintat o ofertă de 700 de mii de euro pentru noul atacant dorit cu orice preţ de Cosmin Contra în Ştefan cel Mare.

De remarcat că Dinamo i-a transferat deja pe Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Juan Camara şi Tomas Mejias, iar transferurile se pare că nu se vor opri aici. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamochris ramosjorge pombo 

viewscnt
Articole similare