Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | LPF, mesaj către cluburile din Liga 1 în legătură cu prezenţa şi răspândirea coronavirusului în rândul populaţiei

ULTIMA ORĂ | LPF, mesaj către cluburile din Liga 1 în legătură cu prezenţa şi răspândirea coronavirusului în rândul populaţiei

LPF

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat de presă cu privire la prezenţa şi răspândirea coronavirusului în rândul populaţiei. Mesajul este adresat cluburilor din Liga 1.

Liga Profesionist de Fotbal a emis un comunicat de presă cu privire la prezenţa şi răspândirea coronavirusului în rândul populaţiei. Mesajul este adresat cluburilor din Liga 1. Redăm mai jos în totalitate comunicatul LPF:

”În seara de 8 martie 2020, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a solicitat tuturor cluburilor din Casa Liga 1 luarea de măsuri ca urmare a situaţiei impuse de către Guvernul României, în legătură cu prezenţa şi răspândirea coronavirusului în rândul populaţiei.

Liga Profesionistă de Fotbal solicită astfel verificarea şi supravegherea permanentă a stării de sănătate a jucătorilor şi a staff-urilor tehnice şi administrative, de către medicul echipei sau de către personalul medical responsabil.

Toate aceste lucruri se vor efectua astfel încât, în cazul nedorit al suspiciunii sau al identificării ferme a unei situaţii de contaminare cu COVID 19, clubul respectiv să anunţe imediat atât Liga Profesionistă de Fotbal, cât şi autorităţile medicale locale competente, în vederea dispunerii de urgenţă a măsurilor organizatorice şi a protocoalelor specifice impuse de această situaţie” 

Afla mai multe despre: liga profesionistă de fotbalcoronovirus 

viewscnt
Articole similare