Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Luis Enrique renunţă la postul de selecţioner. Cine va prelua naţionala iberică. Spania este următorul adversar al României

ULTIMA ORĂ | Luis Enrique renunţă la postul de selecţioner. Cine va prelua naţionala iberică. Spania este următorul adversar al României

Echipa națională

Comentarii

Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal şi Jose Francisco Molina, directorul sportiv al Federaţiei vor susţine o conferinţă de presă în care vor anunţa despărţirea de Luis Enrique.

Actualul selecţioner al Spaniei, Luis Enrique renunţă la poziţia sa. Fostul antrenor al Barcelonei nu a rezistat nici măcar un an pe banca echipei reprezentative, dar nu părăseşte ”La Roja” din cauza rezultatelor, ci din cauza problemelor familiale.

Noul antrenor al Spaniei va fi Robert Moreno, secundul lui Luis Enrique. El a condus deja echipa reprezentativă în absenţa lui ”Lucho”. Moreno şi-a câştigat vestiarul Spaniei, cel care are un cuvânt foarte important de spus în numirea selecţionerului.

Robert Moreno (41 de ani) a fost secundul lui Luis Enrique la AS Roma, Celta Vigo, FC Barcelona şi naţionala Spaniei. 

Din 26 martie, când a fost nevoit să părăsească de urgenţă echipa naţională pentru a reveni la Barcelona, din cauza unor probleme familiale, Luis Enrique nu a mai păşit pe niciun stadion, însă şi-a urmărit jucătorii prin intermediul înregistrărilor video. La meciul cu Malta, din aceeaşi zi, echipa a fost condusă de pe bancă de Moreno şi aşa va fi şi la partidele cu Insulele Feroe, programată, vineri, în deplasare, şi cu Suedia, la 10 iunie, la Madrid.

Afla mai multe despre: luis enriquespania 

viewscnt
Articole similare