Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mai jos de atât nu se poate! Atacantul care a sfidat FCSB a semnat cu noua echipă

ULTIMA ORĂ | Mai jos de atât nu se poate! Atacantul care a sfidat FCSB a semnat cu noua echipă

Superliga

Comentarii

Lukasz Gikiewicz (32 de ani) a semnat cu Al Faisaly, club din Iordania. Polonezul şi-a forţat plecarea de la FCSB şi a ajuns liber de contract la noua echipă.

Lukasz Gikiewicz şi-a găsit echipă

Atacantul adus de Gigi Becali la începutul sezonului nu a avut viaţă lungă la FCSB. Gikiewicz a jucat în doar patru meciuri, dar apoi şi-a petrecut o bună parte departe de România. Polonezul nici măcar nu s-a ascuns şi a publicat pe reţelele de socializare poze din vacanţă.  

La începutul acestui an, Gikiewicz şi-a găsit echipă şi a semnat cu formaţia din Iordania, Al Faisaly, club pentru care a mai jucat între 2017-2018.

Gikiewicz, forţat să plece de la FCSB

Atacantul polonez a fost una dintre cele mai surprinzătoare mutări pe care FCSB le-a făcut la începutul sezonului. Mai ales că Gikiewicz fusese deja refuzat de Gaz Metan Mediaş. Jucătorul de 32 de ani a intrat în patru partide, timp în care a reuşit două assist-uri, apoi conducerea FCSB-ului l-a forţat să plece.

Gikiewicz a fost evacuat din cantonamentul echipei, pe motiv că nu s-a prezentat la antrenamente, a fost dat afară din grupul de Whatsapp, iar maşina de serviciu a fost înlocuită cu un Matiz. Pe 20 septembrie 2019, oficialii FCSB-ului au decis să rupă unilateral contractul, argumentând că jucătorul a încheiat termenii înţelegerii.

Lukasz Gikiewicz este însă de altă părere şi impresarul acestuia a anunţat că a făcut o plângere la FIFA.

Afla mai multe despre: lukasz gikiewiczfcsblukasz gikiewicz al faisaly 

viewscnt
Articole similare