Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Man a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină! Cu ce pedepse s-au ales Briceag şi Kelic

ULTIMA ORĂ | Man a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină! Cu ce pedepse s-au ales Briceag şi Kelic

FCSB

Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, în urma eliminării din meciul cu Universitatea Craiova, meci în care au fost trimişi la cabine şi fundaşii oaspeţilor, Renato Kelic şi Marius Briceag.

Cei doi fundaşi ai oltenilor au scăpat mai ieftin, cu câte o etapă de suspendare şi amendă de 740 de lei.
 
Cu 10 minute înainte de finalul meciului, Tănase a pătruns în careu şi a fost împins de Kelic. Avram a intervenit şi a dictat lovitură de pedeapsă pentru roş-albaştri, o lovitură pe care Hora a transformat-o fără probleme. Fundaşul oltenilor a fost eliminat de pe teren la indicaţiile asistentului Mircea Orbuleţ.
 
Imediat după golul gazdelor, Man de la FCSB şi Briceag de la Craiova au fost eliminaţi după un meleu produs la marginea terenului. Cazul celor trei a fost judecat miercuri de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.
 
Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la care centralul Marius Avram a acordat trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, unul executat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta