Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Manchester City "sparge banca". Transfer de 100 de milioane de euro!

ULTIMA ORĂ | Manchester City "sparge banca". Transfer de 100 de milioane de euro!

Manchester City

Comentarii

Rămasă fără Ilkay Gundogan, plecat liber de contract la Barcelona după ce a câştigat Liga Campionilor, Manchester City este gata să "spargă" 100 de milioane de euro pentru transferul unui mijlocaş central de top din Europa.

Manchester City este gata de un transfer de 100 de milioane de euro, o nouă "bombă" pe piaţa de mercato, după ce a câştigat primul trofeu al Ligii Campionilor din istorie. "Cetăţenii" vor un jucător chiar de la Inter, echipa pe care au învins-o în finala UCL.

Manchester City "sparge banca" pentru transferul lui Nicolo Barella

Pep Guardiola îl doreşte pe Nicolo Barella (26 de ani), mijloaşul lui Inter, pentru a avea o soluţie în plus după plecarea lui Ilkay Gundogan. Potrivit tuttomercatoweb.com, Inter i-a stabilit preţul lui Barella, 100 de milioane de euro, sumă pe care Manchester City va trebui să o plătească dacă-şi doreşte transferul.

"Manchester City e gata de un efort pentru transferul talentatului mijlocaş", anunţă şi fichajes.net, care scrie că şefii celor două cluburi au demarat deja primele runde de negocieri pentru transferul lui Nicolo Barella, campion şi finalist al Ligii Campionilor cu Inter de la transferul pe "Giuseppe Meazza".

Nicolo Barella a jucat 52 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut cu Inter, timp în care a marcat de nouă ori şi a livart 10 pase de gol.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolo Barella în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester city transfer nicolo barellamanchester city nicolo barellamanchester city inter nicolo barella 

viewscnt
Articole similare