Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Manchester United, ofertă-monstru: 20 de milioane de € salariu pentru starul de la Real Madrid

ULTIMA ORĂ | Manchester United, ofertă-monstru: 20 de milioane de € salariu pentru starul de la Real Madrid
Comentarii

Manchester United a pus ochii pe unul dintre starurile lui Real Madrid, căruia îi oferă un salariu de 20 de milioane de euro pe an pentru a spune "da" şi a pleca de pe "Santiago Bernabeu". Totuşi, e greu de crezut că mutarea va avea loc.

Erik Ten Hag traversează un moment mai puţin fast de formă cu Manchester United, echipă pentru care caută întăriri. "Diavolii roşii" au pus ochii pe unul dintre starurile lui Real Madrid, însă fotbalistul e greu de luat de sub comanda lui Carlo Ancelotti.

Manchester United, gata să "spargă banca" pentru Vinicius Jr. Ofertă-monstru: 20 de milioane de euro pe an!

Defensa Central scrie că Manchester United încearcă să-l convingă pe Vinicius Jr. să spună "da" transferului pe Old Trafford, asemenea lui Casemiro sau Raphael Varane, cu un salariu de 20 de milioane de euro pe an, unul dintre cele mai mari din Premier League.

Lipsa rezultatelor aduce măsuri disperate la Manchester United, care vrea să-i ofere lui Vinicius Jr. un salariu de 20 de milioane de euro pentru a se transfera pe Old Trafford. Totuşi, mutarea nu are mari şanse de reuşită pentru că brazilianul şi-a prelungit recent contracul pe "Santiago Bernabeu" până în 2027.

Chiar dacă l-ar convinge pe Vinicius Junior, Manchester United ar trebui să ajungă la un acord cu Real Madrid, aproapre imposibil dacă ţinem cont că brazilianul este unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul lui Carlo Ancelotti.

Vinicius Jr. a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol în 10 meciuri (713 minute) în toate competiţiile sezonului la Real Madrid.

Afla mai multe despre: manchester unitedofertavinicius jrpremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare