Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Marius Şumudică, OUT de la Gaziantep FK? Turcii îi caută înlocuitor şi au primit deja un refuz! Pe cine au vrut în locul românului

ULTIMA ORĂ | Marius Şumudică, OUT de la Gaziantep FK? Turcii îi caută înlocuitor şi au primit deja un refuz! Pe cine au vrut în locul românului
Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) e la un pas de plecarea de la Gaziantep FK. Turcii au început să-i caute înlocuitor antrenorului român, anunţă presa din "Ţara Semilunei".

"Gaziantep FK a început căutarea înlocuitorului lui Marius Şumudică!", scriu turcii de la aksam.com. Şumudică a început al doilea sezon la Gaziantep, dar a pierdut câţiva jucători importanţi, iar rezultatele n-au mai fost la fel de bune. Antrenorul român se află în conflict cu şefii după ce aceştia nu i-au adus jucătorii doriţi, iar acum presa din Turcia scrie că deja i se caută un succesor.

Şefii lui Gaziantep FK au vrut să-l aducă, iniţial, pe Michael Schibe, care a mai lucrat în Turcia la Galatasaray sau Eskişehirspor, dar acesta are deja o înţelegere cu Al Ain. Decizia în privinţa lui Şumudică va fi luată după meciul cu Konyaspor, susţine sursa citată.

Marius Şumudică e la a doua experienţă ca antrenor în Turcia, după ce a antrenat-o pe Kayserispor în trecut. Sezonul trecut, Gaziantep FK, nou promovată la momentul respectiv, a terminat pe locul 10 în clasamentul din Superlig, o performanţă foarte bună având în vedere statutul şi faptul că Şumudică şi-a format echipa aproape de la zero.

La Gaziantep FK joacă şi Alex Maxim, Alin Toşca şi Junior Moraes.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkantrenor 

viewscnt
Articole similare