Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Maxim, pe făraş la Mainz! Nemţii anunţă că are şanse mari să plece, după ce nu l-a convins pe noul antrenor

ULTIMA ORĂ | Maxim, pe făraş la Mainz! Nemţii anunţă că are şanse mari să plece, după ce nu l-a convins pe noul antrenor

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (29 de ani) pleacă de la Mainz. Românul nu mai prinde echipa în prima ligă din Germania şi nemţii anunţă că se va despărţi de formaţia nemţească. Evoluţiile slabe ale lui Maxim, atunci când a avut ocazia să joace pentru Mainz, l-au convins pe antrenorul Achim Beierlorzer că nu mai are nevoie de serviciile sale, iar românul are şanse foarte mari să plece din Bundesliga.

Maxim, OUT de la Mainz! Nu l-a convins pe antrenor

Calităţile lui Maxim nu l-au impresionat pe Achim Beierlorzer, care e gata să renunţe la român. Fostul fotbalist de la Pandurii şi VfB Stuttgart are şanse foarte mari să plece de la Mainz în această lună, odată cu deschiderea perioadei de transferuri. Jurnaliştii despre Fussballtransfers scriu că, după ce nu a prins echipa de când Beierlorzer a preluat echipa, Maxim are soarta pecetluită la Mainz şi va pleca.

Pe lista plecărilor se mai află şi alţi jucători. Jonathan Burkardt, Aaron Seydel şi Leandro Barreiro nu mai sunt nici ei pe placul antrenorului şi vor fi nevoiţi să îşi anunţe impresarii că au nevoie de echipe noi.

Maxim evoluează pentru Mainz din iulie 2017, când a fost transferat de la Stuttgart pentru 3 milioane de euro. De atunci, a prins doar 56 de meciuri, a marcat de 5 ori şi a oferit 5 pase decisive. Din cauza faptului că nu a jucat mai deloc în ultimul timp, nemţii l-ar putea ceda chiar gratis.



Alexandru Maxim mai are contract cu Mainz până în vara lui 2021, iar Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de două milioane de euro în acest moment.

Afla mai multe despre: alexandru maximmainzplecare 

viewscnt
Articole similare