Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mihai Stoica, decizie în premieră la pauza meciului FCSB - Dinamo: "E prima dată când o fac". S-a arătat revoltat de situaţie

ULTIMA ORĂ | Mihai Stoica, decizie în premieră la pauza meciului FCSB - Dinamo: "E prima dată când o fac". S-a arătat revoltat de situaţie

FCSB

Comentarii

Noul manager general al FCSB, Mihai Stoica, nu s-a putut abţine şi a avut un nou mesaj pe Facebook, de această dată la pauza meciului dintre FCSB şi Dinamo.

LIVE VIDEO | FCSB - Dinamo, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Meciul dintre FCSB şi Dinamo a început perfect pentru gazde. Florin Tănase a deschis scorul în minutul 8, iar Iulian Cristea a majorat diferenţa în minutul 17. 

Totuşi, dinamoviştii au revenit. Au făcut 2-1 dintr-un penalty transformat de Borja Valle, dar Radu Petrescu a fost tras la răspundere de Mihai Stoica. 

Managerul general de la FCSB a susţinut că penalty-ul a fost acordat eronat şi a recunoscut că nu a mai văzut o astfel de decizie de când se află în activitatea din conducerea unul club:

"E prima dată când scriu la pauza unui meci. Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani", a scris MM Stoica pe Facebook. 

VIDEO | Golul marcat de Borja Valle în prima repriză a meciului cu FCSB

Afla mai multe despre: fcsb dinamomihai stoicamm stoicaborja valle 

viewscnt
Articole similare