Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mihai Teja a anunţat ce se întâmplă cu el dacă FCSB ratează titlul: "Am vorbit cu domnul Becali şi ne-am pus de acord"

ULTIMA ORĂ | Mihai Teja a anunţat ce se întâmplă cu el dacă FCSB ratează titlul: "Am vorbit cu domnul Becali şi ne-am pus de acord"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a anunţat că postul său nu este pus în pericol, în acest moment, punctând că patronul clubului, Gigi Becali, nu i-a dat vreun ultimatum.

"Nu (n.r. - dacă îşi simte postul ameninţat) Nu mi-e frică de nimic. Încă o dată vă spun, e normal să fie aşa. Când e un rezultat de egalitate sau pierzi un meci, e clar că apar listele. Fiecare încearcă să vină la Steaua, pentru că este normal să fie aşa.

Când sunt lucruri mai puţin reuşite, toată lumea dă în tine. Când e bine, toată lumea e cu tine.

Eu nu vreau să vorbesc ce spune altcineva. Eu am vorbit cu domnul Becali, ne-am pus de acord, am explicat cu argumentele mele ce s-a întâmplat şi aşa cred că este cel mai bine. Nu pot să vă spun dumneavoastră ce s-a întâmplat.

Nu ştiu. Din discuţia pe care am avut-o cu domnul Becali, mie mi-a spus că pot să plec de la Steaua când vreau eu. Deocamdată nu plec. Vedem la vară, vedem când o să fie, dar nu plec astăzi. Aşa mi s-a transmis, că plec de la Steaua când vreau eu.

Da. Şi a plecat Mirel... La fel, eu astăzi nu plec. Vedem, mâine, poimâine, peste un an, un an jumate... vedem", a declarat Mihai Teja, într-o conferinţă de presă.

Mihai Teja, lobby pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB

Cu o zi înaintea meciului dintre Viitorul şi FCSB, Mihai Teja a mărturisit că l-ar primi cu braţele deschise la echipă pe căpitanul adversarilor, Ianis Hagi.

"Eu nu vreau să mă refer la preţ, eu doar vorbesc despre Ianis Hagi fotbalistul. Are valoare, e un jucător extraordinar, îmi place foarte mult, are calităţi şi poate să ajungă mult mai sus. Este un alt Ianis Hagi, mă bucur pentru el, îl cunosc de mic şi va ajunge un fotbalist de top.

L-aş îmbrăţişa (n.r. - dacă ar apărea la antrenamentele echipei FCSB). Orice jucător care vine la Steaua, aduce un plus şi are calitate, normal că eşti mulţumit", a declarat Teja.

Meciul dintre Viitorul şi FCSB se joacă duminică, de la 21:00, la Ovidiu, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro, în format live video.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare