Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mircea Rednic continuă transferurile. Din Serie A, direct în Ştefan cel Mare: "O să vedeţi ce afacere am făcut!"

ULTIMA ORĂ | Mircea Rednic continuă transferurile. Din Serie A, direct în Ştefan cel Mare: "O să vedeţi ce afacere am făcut!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu, team-managerul echipei Dinamo, a dezvăluit că atacantul Nabil Jaadi (22 de ani), legitimat ultima oară la Udinese, va efectua luni vizita medicală în "Ştefan cel Mare".

"Este la noi, se antrenează, luni va face vizita medicală şi dacă totul este OK, va semna un contract cu Dinamo. Da (n.r. - ne-a convins), dacă face viza medicală şi totul este OK, vom semna un contract cu el", a declarat Ionel Dănciulescu, într-o conferinţă de presă.

Nabil Jaadi este fratele lui Reda Jaadi (27 de ani), mijlocaşul ofensiv marocan transferat în această iarnă de Mircea Rednic la Dinamo.

Mutarea a fost confirmată şi de Mircea Rednic, care este convins că fotbalistul marocan va reuşi la Dinamo.

"Din moment ce a făcut şcoala la Anderlecht, apoi a fost cumpărat de Udine, ştiu că au dat o sumă mare, peste un milion de euro. L-am văzut la antrenamente, m-a convins, e un jucător tânăr, de perspectivă. Veţi vedea că este un jucător care poate să ajute. În plus, o să creeze concurenţă pe benzi, poate să joace şi la mijlocul terenului, e un jucător polivalent şi, la condiţiile în care l-am luat, eu zic că am făcut afacere", a spus Mircea Rednic.

Interesant este că, mai întâi, Nabil Jaadi a dat probe de joc la Poli Iaşi: "Mâine o să vină la noi la antrenament pentru a-l evalua un jucător care a trecut prin curtea lui Udinese, un jucător care eu sper să aibă calităţile de care impresarii ne asigură. Rămâne de văzut, se numeşte Nabil Jaadi. Joacă pe toate posturile din faţă, un jucător de atac", spunea Flavius Stoican, într-o conferinţă de presă susţinută pe 7 februarie.

În vârstă de 22 de ani, Nabil Jaadi a fost legitimat timp de patru ani la Udinese, dar în această perioadă marocanul a jucat într-un singur meci pentru formaţia italiană. El a fost împrumutat la Latina Calcio, Granada B, Ascoli, Olhanese şi Asteras Tripoli.

Nabil Jaadi a evoluat la nivel de juniori atât pentru naţionala Belgiei, cât şi pentru reprezentativa din Maroc, dar nu a reuşit să facă pasul la seniori pentru nicio selecţionată.

14 goluri a marcat Nabil Jaadi în toată carieră, în 99 de meciuri

100.000 de euro este cota atacantului marocan

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare