Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi, reacţie fermă după speculaţiile care îl dădeau antrenorul Craiovei: "Văd că s-a decis în privinţa viitorului meu fără ca eu să ştiu!"

ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi, reacţie fermă după speculaţiile care îl dădeau antrenorul Craiovei: "Văd că s-a decis în privinţa viitorului meu fără ca eu să ştiu!"
Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Irlanda de Nord din Liga Naţiunilor, despre oferta de la U Craiova.

Selecţionerul naţionalei a explicat de ce nu a pus punct speculaţiilor cu privire la eventuala ofertă de la U Craiova. Mirel Rădoi era dat ca sigur viitorul antrenor al Craiovei, după plecarea lui Cristiano Bergodi de pe "Ion Oblemenco".

"(n.r. - De ce nu ati pus punct speculaţiilor în legătură cu oferta de la Craiova?) Pentru că deja s-a discutat foarte mult, am psus-o foarte clar, suntem la echipa naţională, vorbim despre echipa naţională şi oricum văd că s-a decis în privinţa viitorului meu fără ca eu să ştiu ceva.  

(n.r. - Veti merge cu tineretul la Tokyo indiferent de algerea pe care o veti face după acest meci?) Dacă voi merge la Olimpiadă, e clar că nu voi merge la Craiova şi tot aşa. (n.r. - despre declaraţiile făcute de Prunea, 300% la Craiova) Ar trebui să răspundă Florin Prunea la întrebarea asta, dar tot ce se întâmplă cu o zi două înainte de meci încearcă să destabilizeze atmosfera la echipa naţională prin diferite declaraţii"
, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Naţionala României joacă miercuri, la Belfast, ultimul meci din grupa de Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord. Partida e programată la 21:45 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mirel radoiofertau craiovaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare